9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Günde 5,6 saat çalışıp yinede hiçbirşey bilmiyormuş komisyon sorunca mal gibi bakacağını hisseden bir tek ben miyim
-
@ShankS teşekkür ederim
-
@alikarakuş kurum personeli değilsen çok fazla kurum mevzuatına çalışmana gerek yok 5510, 5502 ,4857 kanunlarının giriş kısmındaki tanımlara hangisinin ne işe yaradığını bilsen yeterli zaten çok detayına girsen bile hatırlaman zor. Mevzuattan az soru gelir gelse bile bilemeyince çok da olumsuz bir intiba oluşturacağını sanmam. Ama mezun olduğunuz alanla ilgili bir şeyi bilemediğiniz takdirde size eksi puan olarak yansıyabilir. Ek olarak hukuktaki temel tanımları(kurumla ilgili olabilecek örn; muvazaa) bilmenizde iyi olur.
-
@ShankS yalnız değilsin.Mülakat çalışmak başka boyutmuş onu anladım.
-
@ShankS çalışma soruları dediğiniz nedir hocam
-
Arkadaslar merhaba, sgk basvuru formunu bulamadim,link atar misiniz?
-
@maricinal https:// www. nobelkitap. com/calisma-sorunlari-calisma-ekonomisi-ve-endustri-iliskileri-kpss-ve-kurum-sinavlari-cozumlu-sorular-318822.html
-
-
- promosyonda hangi iller kaç kadro açtı bilen var mı?Bu promosyonda ankara. istanbul açar mı?
-
-
@impressiveunit Bu formun çıktısını almak lazım dimi
-
Arkadaşlar pttden belgeleri gönderecem de normal kargo şeklinde mi gidecek bunlar en hızlı ne şekilde gönderirim
-
@economistt En hizlisi aps.
-
@luthor hocam hangi kargo şirketiyle gönderdiniz ptt görevlisi aps ile gönderme yok artık hepsi normal kargo olarak dedi
-
@economistt Hocam ben ptt ile gonderdim bana aps hizli falan demisti.Ama ben pttden taahhutlu olarak gonderdim 6 lira tuttu.2 gunde ulasti evrak.Siz en hizlisi hangisi diye sorunca aps dedim ben.
-
@ShankS evet hocam, imzalı bir şekilde ileteceksiniz. Yanına da diploma veya mezun belgesinin üniversite onaylı aslı gibidir kopyası (ya da SGK İl/İlçe Müd. onaylı fotokopisi ki işlem orada aslı görülerek yapılır) ile posta veya Ankara'da iseniz elden teslim
-
@impressiveunit Sağolasın
-
@black bu daha açıklayıcı oldu eyvallah hocam
-
@ShankS teşekkür ederim
-
Evrak sorgulamada "gelen evrak kayıtlı" yazıyor.Heralde evrakların teslim alınıp kaydedildiğini gösteriyor olsa gerek.İnsan kaynaklarını aramama gerek yok değil mi arkadaşlar?