9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Dffdffff
-
@Pozitif bende tam sınırda hissediyorum kendımı 83.4549 puanla
-
@Ricardo 8.promosyonda, 82.19 la kapadı dıe hatırlıorm, ihtimal var tabiki ama yinede cok umutlanma derim.
-
@atanamayan bence gelir, inşallah tabi.
-
@Pozitif İki puan türü kullanılmasa belki olurdu değil mi
-
@Ricardo 82 de sıralaman kac?
-
@Pozitif 1900 lerde hocam. Sizin puanınız kaç
-
@Ricardo 85.23, tek puan için 8.promosyonu baz alabılırsın.
-
@Pozitif Maşallah tebrik ederim sizi
-
@Ricardo Sağol hocam, teşekkürler.
-
@Pozitif Bende işte umut fakirin ekmeğidir diyerek 82 lere düşmesini bekliyorum
-
@Ricardo vmy, bddk, spk, takas acıklasaydı; şansınız artardı. Hakkınızda hayırlısı, inşallah arkasından 10. Promosyon gelir.
-
@Pozitif İnşallah kardeşim hayırlısı olsun
-
tek sene puanlarının geçerli olması bir avantaj, 2 puan türü istemesi daha büyük dezavantaj..bakalım ne olacak 82.83 ile bekliyorum girersem çok mutlu olacağım listeye ...
-
83.9 ile ben de çalışamıyorum valla, belli olana kadar da böyle gider. Neden bu kadar uzatılır ki bu listeyi yayınlamak? 20 dakikalık iş halbuki
-
Arkadaşlar, hayırlı sabahlar. SGK mülakatında, mevzuata ve kuruma ilişkin çıkan soruları sade bir şekilde derlemeye ve cevaplamaya çalıştım. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
-
Bugun öabt acıklanıyor acaba onunla birlikte branş bazı sıralama açıklanır mı yoksa bi kaç gün daha sarkar mı grçmiş yıllar da nasıl olduğunu hatırlamıyorum hatırlayan varsa bilgisini paylaşsın bizimle
-
@kardelenk alımda puanlarımızı işaretlediğimiz derslere göre alıyoruz arkadaşım. Yani kategoriler farklı, ibf nin çözdüğü derslr ile istatistik çok çok farklı kategoriler. İstatistik çok zor bir bölüm. Bu yüzden puanlar düşük. Aynı kategoride olsak da biz düşük puanla siz yüksek puanla atansanız haklısın ama kulvarlar farklı
-
@fiscaldrag teşekkürler
-
@gökaysah istatistikçiyim arkadaşım ne işaretlenir nasıl alınır o yüksek puanlar biliyorum (aldığım için).