9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@atanamayan yalann
-
Arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur ben hesabı 84 üzerinden yaptım eksik hesapladıysam en fazla 84.5 olur fazla hesapladıysam en fazla 83.5 a düşer diye tahmin ediyorum. Bu arada bi hukukçunun 84 puan ettiğini düşünmüyorum iktisat maliye muhasebe çeko yapamaz onlar
-
@atanamayan 84,7 cok fazla dostum ya 84,7 nin siralamasi. Yani bu sinava istisnasiz herkes basvursa bu puan cikabilir bence yukarida arkadasin bahsettigi faktorler var isin icinde
-
@Çetin. Gy gk hukukgu cok iyi yaptiysa gelir hocam rahat bence maliye falan da yapanlar vardir
-
@Lex-fori insallah öyledir kardesm
-
@Lex-fori böyle bir şey çok zor en fala bunu 5 kişi başarabilir. P23 de p42 de iktisat maliye muhasebe yada çekodan oluşuyor. Gk gy ve hukuk toplamda yüzde 30 ağırlıkta
-
Derse oturup heyecandan devam edemedim.KPSS'ye ilk defa girdim dolayısıyla bu heyecanı ilk defa yaşıyorum.83.69 ile beklemedeyiz.Ucu ucuna olacak yada olmayacak gibi hissediyorum.Hakkımızda hayırlısı.
-
@wickselll kardes Allahin izniyle sen 100 de 99 ihtimalle kalirsin mulakata ben 82.9 gibi tahmin ediyorum
-
saat kaçda açıklanır gençler bu iş
-
Arkadaşlar @Çetin arkadaşınızın yaptığı banada mantıklı geliyor çünkü ortalama puanı 84 üzeri olan 2400 kişi var bunlardan 700 ü iki puan türü yüksek olsa 350 kisi gitti 300 SGK denetmeni atandı bu 300 un hangi puan aralığında olduğunu kestirmek güç aynı zamanda çift puan türünden demi yüksek burasıda güç ve bunlar aynı zamanda ilk 700 içinde iseler bunları eleyemeyiz yoksa mükerrer sayma hatasına duseriz ama ortalama olarak bunlardan da 200 eksiltirsek 50 kaymakam elersek 100 Sayıştay için giren olsa 100 kişide hali hazırda görevde bulunanlar olsa ortalama 800 kişi eledik ama hala 1600 deyiz 300 kişi daha elenmeli buda 84 un çok az üzeri olur gibi maalesef
-
@engin0516 84 uzeri olan 2400 kisi mi var nasil bir hesapmis kardesim bu ️
-
@gmsmustafa 1350 p23 den 1100 kişi de p42 den
-
@gmsmustafa p42 84 ortalama 1100 p23 ortalama 1300
-
82.69 diyorum
-
@engin0516 700 kişi her ikisinden 84 üzeriyse 350 gitmez 700 gider kardeşim. İyi düşün. O 700 kişi yalnızca bir puanını kullancak ama her ikisinde de 84 ve üzeri almış. Dolayısıyla 700 çıkar
-
beyler hesapları çok güzel yapıyorsunuz da kpss matematiği çok ihmal ettiniz sanırım kümeler kesişim kümeleri iki puan türünden de aynı olan 700 kişi varsa nasıl 350 kişi elenir valla pes bu hesap insanları kör eder puan da 83.5 in üstüne çıksın gelin beni yarın burada bulun. Hayatımda hiç iddalı söz etmedim ama matematik yanılmaz daha bu işin içinde 8.pro da atananalar var. denetmen olup teftiş isteyen var guy olup şehrinde mutlu olan var.. Bu kadar insanı üzmeyin durduk yere
-
@Çetin ilk 700 deki tercih yapınca bir puan türü ile yerleşip diğer puan türü boşta kaldığı için 350 çıkardım.2 puan sıralaması da gittiği zaman ama o zamanda yerlrsen kişi sayısı kadar 1200 ü dusurmek gerekmez mi?@totti kardeş inşallah dediğin gibi olur en çok sevinen ben olucam belki de benim puanda kritik çünkü
-
münakaşanın lüzumu yok. 82.5 üzeri mülakata hazırlansın. 81.5-82.5 arası umutlansın.
-
@Mehmet-Muzaffer 82.29 la kapatsin herkes sevinsin
-
@arzegrisi Buraya yazılan tüm yorumları tek tek okudum kardeşim.Kimisi 82 diye tahmin ediyor kimisi 84 falan.Epey tereddütteyim,Allah hepimiz için hayırlısını versin demekten başka yapacak bir şey yok şimdilik.