9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Gel be gökyüzüm..
-
Eğer 8. Pro'da olduğu gibi listeler erken açıklanırsa artık son 24 saat diyebiliriz...
-
Heyecan var mi gençler
-
Büyük ihtimalle gelir ama tam konsantre olamadım açıklansa da tam başlasak çalışmaya
-
Heyecan olmaz mı ya
Keşke Sgk Başkanı Twitter'dan taban puanı söylese de rahata ersek -
@ZeljkObra daha önceleri öyle bir şey yapmış mı? Geçen listenin açıklanmasında ankara cuma nazamazından sonra açıklanmıştı yine aynı zaman dilimi içinde açıklanır bence
-
Selamün Aleyküm Arkadaşlar;
Heyecanınızı o kadar iyi anlıyorum ki 8.Dönem olarak.
Ankara'ya yola çıkmıştım hızlı trende haber aldım listeye kaldığımı. Darısı başınıza İNŞALLAH
RABBİM kimsenin emeğini zayi etmesin -
@yunni61 puan kaç hocam
-
@halilhy 85.7 hocam
-
@yunni61 hayırlı olsun
-
@halilhy eyvallah hocam inşallah düşük kapatır çok kişi sevinir
-
@yunni61 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@halilhy eyvallah hocam inşallah düşük kapatır çok kişi sevinir
83 altına düşer mi dersiniz
-
Bana da tam 83 civarı kapatacak gibi geliyor. Ilk sgk mülakatım olacak insallah kalırsak..çok istiyorum bu kurumu çeko çalıştım geçen sene bayagı iyi ki de çalışmışım..çeko mezunuyum zaten.
Guy mülakatı da bekliyorum ama aklım hep burada.
Herkes için hayirlisi olsun insallah cok düsük kapatır -
@Duryy o konuda bir şey söyleyecek öngörüye sahip değilim ama inşallah yarın sevinirsiniz
-
@davetsiz kardeşim Allah gönlüne göre versin tam 83 işimizi görür 83.1 bizi bunalıma sokar
-
@totti
Amin insallah senin de girmeni çok isterim zaten istanbul guy başlığında bizi yalnız bıraktın buna beraber gideriz insallah.. -
@davetsiz sizin kac hocam puan
-
82,52 ile bekliyoruz,çok zor ama hayırlısı bakalım
-
@davetsiz Kardeş sen de mi İstanbul Guy mülakatı bekliyorsun? .)
-
@totti 83.12 benim bak şimdi 83.1 falan diyosn stres yapıyorum