9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@yunni61 Sağolun ezberlemeye kalksak çok şey var bir de sıcak tabi
-
Arkadaşlar bir önce ki promosyonun listesi öğlen 12-1 gibi açıklanmıştı değil mi yanlış mı hatırlıyorum ?
-
@gökhan yanlış hatırlamıyorsam 11.30 gibiydi.
-
@Duryy heh işte ben de o civarlarda diye hatırladım inşaAllah bu senede öyle olurda akşama kadar bekletip milleti kabız etmezler.
-
@gökhan arkadaşlar bu ilanlar çabuk sonuçlansa 75 é kadar inebilir kurumlar arasında boyle bır koordinasyon yök olsa 2000 gelir uzman Yrd bu yıl yinede girdi onlarda başvurmustur sonuçlanan di düşer rahat
-
@tolga80 valla kardeşim hepimiz 1.5 yıl bir guy ilanı bekledik referandum olmasa o da gelmeyecekti kurumlar arası koordiasyona gelinceye kadar o kadar çok mevzu var ki
-
@gökhan kimsé kimseye nin gözünün yaşına bakmıyor valla bır kişinin puanı yüksekse butun sınavlarda sıralamaya girip bır kuruma gidiyor.başvuru yapacaklar da basvuramiyor insanların bır yıllık emeği hop uçup gidiyo
-
@tolga80 aynen kardeşim maalesef öyle
-
@gökhan sıralamaya girmek problem girdin sınavı geçmen lazım geçtin referans olayı var valla dereceyle uni kazandım Bileydim inşaatı olurdum memurun üç kurus na muhtaç olmazdik
-
Son 3 alimda ceko puanim olmadigi icin bu denetmen alımlarını sadece izledim. Canim sıkıldı oturup ceko calistim bu sene en yüksek puanlarim cekodan. Bu denetmenligi de 86.50 ile yazdim bakalim artik biz de bi girelim su sgk nin kapisindan degil mi
-
@Mimar Guy alımı ölür mu acep bı yil
-
@tolga80 olur ama geç olur. bu guy ve maliye den biktim zaten ben simdiki mulakat da olmazsa ugrasmiycam maliye ile
-
Yüksek puanlı olup her sınava girenlerin suçu yok istersen 100 puanın olsun hiçbirşeyi kazanacağın kesin değil kardeşim. Bu yüzden ben hak veriyorum hepsine başvurmalarına. Geçen sene 83 puan aldım diye sevindim sadece guya girebildim. Bu sene çoğu puan 85+ ing istemeyen tüm kurumlara başvururum. Belirsizlik daha kötü çünkü.
-
@sasasa yüksek puan alan suçlu demiyorum sonuçlar bellidir olmadığı icin birden fazlası kuruma başvuru yapılıyor və altta kalanını canı çıksın referansin yoksun ıyi kurumların anca mülakati na girersin.
-
@Mimar hocam daha once cok mu denediniz allaha Yrd ölsün referans referans referans olay diyorlardı da inanmiyorduk
-
@tolga80 bu 3. Guy olacak nefret ediyorum artik. Sagolun hocam
-
@tolga80 sürecin uzaması ve referans muhabbeti herkesi mağdur ediyo haklısın.
-
Heyecandan zaman geçmiyor arkadaş, ne vardı bu kadar uzatacak bu listeleri
-
@ZeljkObra öyle kardeş özellikle şu 84.7 muhabbetinden sonra ama bugün bi vesile ile i.k. aradim son olarak da puan muhabbetini sordum kolpa öyle birşey yok dedi ama bakalım 36 saate belli olur
-
@engin0516 O 84.7 olayı dağıttı zaten beni.. Eğer yalan söylüyorsa o arkadaş, büyük vebale girdi