9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Denetmenlikte becayiş yapma imkanımız var mı arkadaşlar?
-
bugün itibariyle 4t tüyo mülakat kitabını 3. kez bitirmiş durumdayım özellikle sgk denetmen yardımcısı mülakatlarında hukukta borçlar kısmı iktisatta makro kısmından sorular gelmiş .
-
@maricinal hocam helal olsun valla 11 ağustos öncesi sayfa açamam puan kritik
-
@totti hocam ne olursa olsun zaten sıcaktan nemden nefes bile alınmıyor her türlü ders çalışılmıyor ki
-
@totti puanınız kaç acaba?
-
@totti boş zamanımı çalışarak değerlendiriyorum umarım sizin içinde hayırlısı olur 11 ağustosta gelen sonuçlara göre yolunuza devam edersiniz
-
@maricinal dostum kitap güzel mi yeterli mi sence
-
@GAG alan konuşarı için anlatımı güzel . soruların altında hangi kurumlarda hangi tarihlerde çıktığı da belirtilmiş . Kafa karıştıracak kadar uzun cümlelerde yok imkanı olan arkadaşlar bu kaynağı edindikten sonra başka kaynaklarda edinebilirler
-
@Fagam91 geçen yıl 2015te vardı ve geçen yıl yüksek puanlı adaylar çok fazlaydı. Benim tahminimde sizin gibi 81 in sınırını zorlar fakat 82de bir yerlerde kalır gibi geliyor banada
-
@kardelenk tamam o zaman korkun olmasın kendine de güveniyorsan sıkıntı yok. önceki alımlarda giren iki arkadaşım var ikisinin de referansı yok
-
Arkadaşlar 9.promosyon adlı başlıkta bir arkadaş 84.7 kapatıcağını belirtmiş.insallah dgru degldir.
-
@engin0516 83.0
-
@atanamayan Tahmin mi yapmış yoksa bilgi mi?
-
@ZeljkObra duyum aldım demiş kardeşim
-
@atanamayan Şimdi gördüm başlığı da, yazıp kaçmış eleman. Keşke biraz daha açıklayıcı olsaydı.. Küsüratla kaçıyor bu duyuma göre.. Hayırlısı olsun ne diyelim.
-
@ZeljkObra 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@atanamayan Şimdi gördüm başlığı da, yazıp kaçmış eleman. Keşke biraz daha açıklayıcı olsaydı.. Küsüratla kaçıyor bu duyuma göre.. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Trollün Alásı... İtibar etmeyiniz lütfen. Onca insanın kul hakkına giriyor. Bunun bedelini ödeyemez o arkadaş.. Yaptığı çok yanlış.
-
Nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar Tüyo okuyorum ama çok yavaş ilerliyorum normalde 150 devirebilen ben 30 anca gidiyor tekrar tekrar okumaktan oluyor ama direk okuyup geçmekte işe yaramaz gibi geliyor
-
@ShankS ben onu bile yapamıyorum. Hava durumu beni çok etkiliyor ya. KPSS zamanında da en verimli dönemim sonbahar ve kış ayıydı.
-
@ShankS hocam kendinizi boğmayın kendi anlayacağınız şekilde cümleler kurun sonuçta kelimesi kelimesine ezberlemek imkansız hepsini.çalışırken komisyona cevap veriyormuş gibi yapıyorum ifade etmek önemli birebir aynı aktarmak değil.
-
- Gönderi ️️️