9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
p23 de 1751 sıralamam. Bende sınırda hissediyorum olursa da olmazsa da yarım puan belirleyecek sanırım olayı.
-
@Nolmuyor 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
Bugun öabt acıklanıyor acaba onunla birlikte branş bazı sıralama açıklanır mı yoksa bi kaç gün daha sarkar mı grçmiş yıllar da nasıl olduğunu hatırlamıyorum hatırlayan varsa bilgisini paylaşsın bizimle
Öyle ümit ediyoruz.. Sıralamalar açıklanırsa herşey netleşecek..
-
Arkadaşlar Sgk mülakata puan sıralamasına göre mi çağırıyor? Yoksa soyad'a göre mi? Zira ayın 29'unda Guy mülakatım var. Girebilsem de 83.9 ile son sıralarda girecek gibi duruyorum. O da son gün 29'Una denk gelirse, çakışıyor.
-
@ZeljkObra Puana göre sıralanıyor ona göre çağrılıyor çakışsa da korkma sgk bu konuda daha esnek önce guy mülakatına gidersin sonra sgknın mülakatına gidersin
-
@black Valla ben acayip şanssız biriyim. İnşallah çakışmaz, çakışırsa da sıkıntı çıkarmazlar..
-
Sgk mülakat tarihleri ne zamandı ? Bende guy için mülakata tarihlerinin çakışmasından endişeleniyorum?
-
@sasasa 18-29 Eylül 2017 tarihleri arasında Ankara’da yapılacaktır.
-
Ornegi gordun mu hic dostum oyle cakisip da esneklik gosterildigi ?
@black -
@sasasa 18-29 arasında..
-
Bu guy kopyaci ya sgk dan mulakat tarihi kopyasi cekmis
-
Arkadaşlar benim guy mülakatı 27 Eylül. Sizce sgk ile çakışma ihtimali var mı ? Bakanlıklar arasında bir çalışma var mıdır size. Şansımıza aynı güne denk gelmesin
-
..........
-
@MET hocam sgk puan sırasına göre çağırıyor. Eğer son sıralarda girecek gibiyseniz SGK'ya çakışma ihtimali var.
-
@pyle hocam zaten sgk mülakatında tam bir saat belirlenmemiş puana göre sıra var eğer ilk 20 içindeysen(o güne ait 40 kişilik liste oluyor) öğleden önce gidiyorsun son 20 içindeysen öğleden sonra gidiyorsun tabi bu da katı bir kural değil. Diyelim ki 25. sıradasınız ama sabahtan gitmişsiniz ve herkesin mülakatı tamamlanmışsa sizi alıyorlar veya 10. sırada olup öğleden sonra gittiyseniz gene sizi uygun bir vakitte içeri alıyorlar zaten bir şey diyecek olurlarsa durumu anlatırsınız anlayışla karşılayacaklarından eminim.
-
Bir fikir vermesi açısından 8.promosyonun listesi bu şekildeydi. 7.promosyonda öğleden önce ve sonra olarak ikiye ayrılmış ancak bazı kişiler sabah yetişemeyip öğleden sonrada girmediği için 8. promosyonda bunu kaldırdıklarını söylemişlerdi.
Listeyi dikkatle incelerseniz 3 iibf 1 istatistik komisyonu var ve her komisyon günlük 40 kişiyi mülakata alıyor. Eğer 40 kişilik listede ilk 20 kişi içindeyseniz sabah gidiyorsunuz geri kalanı da öğleden sonra. Benim öğleden sonraydı ama ortamı görmek için 11 gibi gittim içeride bekleme salonunda bekledim hem ortama alıştım hemde mülakattan çıkanlara sorulan soruları öğrenmiş oldum.
http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connect/13f651e4-f77d-43a5-885d-6f6ac5842d70/denetmen_yrd_sozlu_sinav_listesi.pdf?MOD=AJPERES&CONVERT_TO=url&CACHEID=13f651e4-f77d-43a5-885d-6f6ac5842d70 -
Basvurular bitmiş, puanlar belli. Bir tek sıralayip açıklayacaksin kacla kapattigini..yani bunun için 10 gün beklenir mi be kardeşim
-
@bulutsuzgünler 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
P 42 puanim 83.8 şansım ne kadar yüksek ? Düşünmekten derse odaklanamiyorum..
Vay kader arkadasim ayni puandayiz siralaman kacti acaba?
Umarim günesli günler bizi bekliyordur -
Arkadaşlar kapatma puanıyla beraber kimin hangi tarihte gireceği de birlikte açıklanıyordu değil mi yoksa onun için de ayrıca beklenecek mi ?
-
@gökhan aynı tarihte açıklanıyor ama belki başkan kapatma puanını twitterdan açıklayabilir önce
-
@Keymarsh Anladım kardeşim sağolasın