9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@muzlusut teşekkür ederim inşallah bi sürpriz olmaz
-
Benim için çok çok önemli bi konu hakkında bilgi almak istiyorum. Benim tecilim bitti ve askerlik şubeye gidip durum belgesi aldım 1-30 eylül 2017 tarihleri arasında hazılık işlemlerinin başlatılması gerektiği yazıyor yani normal şartlarda kasımda askerim. Fakat malumunuz önümüzde guy ve sgk mülakatları var. En azından bir celp dönemi ertelemek istiyorum. Bakaya kalmak istemiyorum. Raporla erteletme durumu var diye duydum. Nasıl oluğu hakkında bilgisi olan var mı? Hangi tarihlerde almam gerekiyor? Herhangi bir aile hekiminden yada hastaneden alınsa olur mu. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun. Ortada aralıksız iki yıllık kpss emeği var çöp olsun istemiyorum.
-
@sweezy 30 eylule kadar ilisigi yoktur diyosaniz 30 eylulu kapsayan 2 veya 3 gunluk rapor almaniz yeterli. Hastaneden oluyor ama sağlık ocagindan oluyo mu bilmiyorum hocam
-
@Mimar Teşekkür ederim. Şimdi ben eylül sonunu kapsayan bir rapor alıp ekim ayı başında götürmem gerekiyor doğru mu anladım? Askeriye problem çıkarmıyordur inşallah
-
@sweezy kardeş 30 eylül cumartesi ye geliyor raporu alırken iş günü şeklinde alma sakın , birde bende de aynı dert var ylisans var tezsiz i.ö onlarda bi çıkış yolu guy için mülakat ta asker kaçağı olmaman lazım sgkda ise mülakat için sorun yok erken ama evrak tesliminde askerde olursan hakkın gidiyor diye biliyorum.
-
@sweezy Senin için en temiz yol yüksek lisans kardeşim . 1,5 yıl ertelet rahat et derim.. Ben öyle yapacağım
-
@engin0516 işte bu rapor konusunda söylentilerle değilde gerçekten bu şekilde erteleten biri varsa ve gerçekten oluyorsa bu yolu deniycem. Yoksa tezsiz şart ama iki yıldır ders çalışıyoruz haliyle evi maddi sıkıntıya sokmak istemiyorum
-
@sweezy söylediklerim soykenti degil gercek.
@engin0516 böyle seyleri nerden cikariyosunuz şaşırıyorum. Hakkin filan gitmiyo arkadas bilmiyosaniz yorum yapmayın . Cikip size inanacak birileri bi de allahim ya -
@sweezy 30 eylülü kapsayacak şekilde rapor alıp hemen ilk işgünü askerlik şubesine götürmeniz gerekiyor. Onlar sizi muhtemelen şubat celbine atacaklardır. Ancak askerlik yeriniz belli olurmu o gün bilemem. Siz en iyisi en yakın şubeye gidin sorun sorularınızı. Ters cevap vermezler korkmayın.
-
@David-Hume ekimin ilk iş günü götürmeliyim o halde dediğinize göre. Şubeye gittim sordum bu konu hakkında bişey söyleyemem dedi haliyle tecrübeli arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum
-
@Mimar kardeş bu konuda ki bilgimin kaynağı atanmış SGK denetmenleri arkadaşlarım bilgi kaynağım bu inanıp inanmamak kişilere kalmış tabiki amacımız kimse mağdur olmasın.
-
@sweezy kardeş arkadaşım erteletti guy mulakati bekliyor.
-
@sweezy bende seninle aynı durumdayım bu arada SGK tercih puanın kaç acaba?
-
@staticman ilk alımda puanım 73.75 di, geçen sene 72 küsür barajı geçemedim bu sene ben 75i geçtim adamlar barajı aşağı çekti 73ü görür gibi bu sene de..
-
@irmak istatistik matematik grubunda puanı yüksek arkadaşlar için dezavantajdır.75 gibi düşük puan alan kişiler referans bulup iş meslek sahibi olabilirken emek veren yüksek puanlı arkadaşlar açıkta kalmaktadır. iibf grubunu taban puanın 70 e çekilmesi etkilemez.mülakata giren son kişinin de puanı yine çok düşük olmaz
-
Arkadaşlar sizce tahmini olarak iibf kaçla kapatır
-
Başvurudan sonra çalışamamak.Çalışamadıkça gerilmek.Gerildikçe çalışamamak...Böyle bir kısır döngüdeyim.Çalışmaya ara vermekle başladı her şey.Şimdi nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.Çözdüğüm kaynakları tekrar çözmek sıkıcı geliyo.O ilk heyecanı yakalayamıyorum.Yenilerini almak da başka sıkıntı.İşte ben böyle bir hal içindeyim.
-
@Ricardo 83.25-83.75 arası benim tahminim.
-
@sweezy dostum askerlik işlemleri için son hafta hangisiyse o haftanın bütün günlerine rapor alman lazım. sağlık ocağındaki hekiminden rica edersen 5 günlük bir rapor hazırlar. bu da sana 3 aylık bir zaman kazandırır.ancak askerlik kesinlikle sınavlara hazırlanmada dezavantaj değil. çünkü komutanlar ders çalışacak arkadaşlara çok yardımcı oluyorlar. üstelik hem vatan borcunu ödersin hem de askerlik ödevini yerine getirip psikolojik olarak çok rahatlarsın.
-
@Pozitif 82 lere düşmez mi