9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
83,4 ile 83,9 arası bence
-
İibf bölümü için sgk denetmenliği son kapanış puan kaç olur sizce üstadlar ?
-
Sgk denetmenliği neden taban puanı 70 e çekti tahmin ve yorum getirebilecek biri var mı ? Lehe mi aleyhe mi bilemedim
-
@DonnieBrasco öncelikle düşünceliliğin için çok teşekkürler üstadım. Ama Türkiye burası iş kovalamaca derdinde ayaklarını nüstğnde durmayan çalışan bir sürü genç insanlarımız var şansa bırakma bence yine de sgk yı da değerlendir derim ben.
-
Üstadlar buradaki okuduklarım acayip moralimi bozdu p23 77 puan 6binlerdeyim ama bir umut çalışayım diyordum fakat benden yüksek puanları görünce 11 ağustostaki açıklanacak cevabı aldım sanırım :(( umarım benim gibi çok isteyen ve emek veren herkesin gönlünce istediği olur.
-
@irmak Dostum malesef 77 puanin sansi pek yok bu yarista. Guy alim sayisina gore il goc gibi alimlarda yarisabilirsin. Denemenlik 80+ dir genellikle. Bir tek 7.promosyon 2015 puaniyla 2016 kpss nin hemen oncesinde 400 kisilik alim yapti ve 80 in altina ancak inebildi.
Ayrica 70e dusurulmesi iibf ye dair bir duzenleme olmaktan cok istatistik icin yapildi. Evvelki alimlarda liste 75 baraji nedeniyle dolmuyordu. Bu kez bu durum dikkate alinarak 70 e cekildi baraj. Bizde asla inilmeyecek o puana bu nedenle bir avantaj dezavantaj soz konusu degil bizim acimizdan.
-
@guyan-gelmiş Maaşta belli tazminat kalemleri ya da belediyedeki sdt sayesinde oynamalar olsa da ek gostergede bir fark yok dostum. Duzenlemeler daha ziyade bakanliklarin odenek politikasiyla alakali ve de belediyelerin. Meslegin bulundugu konum her yerde ayni arafta malesef bunda bir degisim yok.
-
Arkadaşlar çok acil birşey sormak istiyorum..
Benim müracaat formunda il ve ilçe görünmüyor
Halbuki başvuruyu görüntüle dediğimde görünmüştü
İndirilen Pdf'de yok
Allah nasip eder de mülakata kalırsam sorun olur mu?
Belgeyi yollayacağım zaman, Pdf üzerinden düzenleme yapıp il ve ilçeyi yazayım mı? -
@ZeljkObra hocam kalınca belge vermeye giderseniz veya postaya vermeden bir telefon ile sorarsınız. El ile yazınca da olmakta diye biliyorum ama sorun tabi.
-
@impressiveunit Yok gerekirse PDF'de düzenyelebilirim. Bilgisayar çıktısı gibi olur. Sistemde görünüyor ama indirdiğim başvuruda görünmüyor. Neden öyle olmuş anlamadım.
-
@ZeljkObra hocam evrağı yüksek lisans dahil hiç bir başvuruda kendiniz düzenlemeseniz iyi olur. Hani 2015'i 2017 yapmayın bence. Açıklanınca ya da yarın sorun isterseniz. Posta için kullanılıyor zaten, sistem hatası olduğunu belirtirsiniz.
-
İstatistikçi arkadaşlar p13 taban puan neolur sizce tahminler alsak.. Ben 75in altına inmez diye düşünüyorum.
-
@ZeljkObra kardeşim o bende de gözükmüyor. Hatta ilk çıktı aldığımda ben işaretlemeyi unuttum sanıp gidip güncelleyip tekrar çıktı aldım ama yine gözükmüyordu. Bizlik bi hata oldugunu sanmiyorum. Çunku sıralama sayılarında sorun yok sıralı gidiyor madde numaraları. Bizim hatamız olsa farzı misal 11 den 13 e atlaması lazim diye dusunuyorum madde numarasinin. Ama oyle bir sey de yok sirali gidiyor.
-
@ShankS etkin ücrete cevap verdim emek arz eğrisi ve emek talep eğrisi deyince emek arz eğrisinin şeklini sordu. maktu vergiyi bilmiyordum, bilmiyorum deyince hiç duymadın mı filan dedi. daha önce guy mülakatına da girmiştim. orada neredeyse cevap verirlen yeni soru geldiği olmuştu ancak sgk daha rahat geçti. ikisinden elendim o ayrı tabi
-
@yamtar elenmekte çok ta bilmeye bakmıyor ne yazık ki
-
@staticman 73.5 kardeşim
-
P 42 puanim 83.8 şansım ne kadar yüksek ? Düşünmekten derse odaklanamiyorum..
-
@bulutsuzgünler bence çok yüksek,olmaması sürpriz olur fazla strese girmeyin bence
-
@bulutsuzgünler dersinizede calisin mulakatada oluru var kardesim
-
@AndOne inşallah olur,hakkımızda hayırlısı..