9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Merhaba arkadaşlar 4 ekim'de mülakatım var 2. komisyonda 23. sıradayım. Sabah İstanbul'dan 6.30 uçağına binsem sıkıntı olur mu? Ankara'ya ilk gidişim sayılır o yüzden pek bilmiyorum. 1 saat sürüyormuş Havaş saat vermiyor tüm uçuşlar için sefer düzenlenmektedir yazıyor sitesinde. 8'de servisin kalktığını düşünürsek 9'da Aşti'de olsam oradan metroyla Sıhhiye sanırım uzun sürmüyormuş. Yani en geç 9.30'da binada olurum diye düşünüyorum ama zaten ilk sıralarda olmadığım için sorun olmaz bence. Sizin fikirleriniz nedir planladığım gibi olur mu?
-
@serdargoler aynı şeyi bende düşündüm de riske giremedim açıkcası
-
@serdargoler hocam sen belkoair e bin kızılayda bırakır. 15-20 dk yürüyerek sihhiyeye varırsın
-
@serdargoler Hocam arkadaşın dediği gibi Belkoair daha mantıklı.Havalimanı-Kızılay ortalama 45 dk sürüyor.En fazla 1 saat.Kızılay'da inip yürüyerek 10 dk da Sgk'da olursun(İndiğin yer ve Sgk arası 800 metre).Uçakta bi gecikme olmadığı sürece bir sorun yaşamazsın yetişirsin.Başarılar şimdiden.
-
Merhabalar arkadaşlar 1. Komisyon Bölüm İşletme
1)SGK terör örgütü yakınlarına aylık öder mi?
2)Kıdem tazminatı nedir almak için en az kaç yıl çalışmak gerekir ?
3)Kayıtdışı istihdam nedir ?
4)SGK ödemeleri nelerdir?
5)Stand-by anlaşması nedir?
6)İlk stand-by anlaşması ne zaman yapılmıştır?
7)Son stand-by anlaşması ne zaman yapılmıştır?
8 )Son stand-by anlaşması kaçıncı anlasmadır?
9)Su an yürürlükte anlaşma varmı ?
10)IMF borcumuzu ne zaman bitirdik ?
11)Kısa vadeli sigorta kolları nelerdir?
12)Limitet şirketi tanımlar mısın?
Ayrıca 1. Komisyon hiç yardım falan etmedi bana sorulara cevap verdikçe iyice sordular. Şehir dışından gelecek arkadaşlar için mulakat yerinin çok yakınında fiyatı da gayet uygun şeker-iş misafirhanesi var gayet rahat tavsiye ediyorum. Herkese başarılar dilerim. -
-
@EmrMjdc niye bu kadar soru sordular hocam, gergin mi geçti ? gecmis olsun.
-
Arkadaşlar bu komisyonda ortada duran beyefendi mi komisyon başkanı yoksa başka birisi de olabilir mi?
-
2.komisyon 5 kisi mi arkadaslar
-
Bu arada sorular :
-Mali sömürü
-Belediyenin organları
-İşsizlik sigortası hakkında ne biliyorsun
-Özün önceliği ilkesi
-Örümcek ağı teoremi
-Zılyetlık nedir davaları nelerdir -
Arkadaşlar mülakatta bana başka mülakatı olup olmadığını sordular. Hatta hepsini kazanırsan hangisini seçersin dediler. Sizce bu durumu nasıl yorumlamalıyım?
-
@hogan ise ihtiyacin olup olmadigini ve bu isi ne kadar istedigini tartiyorlar. dogal olarak herhangi bir yerde calismiyorsan suan icin aileme daha fazla yuk olmamak adina ve icinde bulundumuz duruma binaen bu isi tercih ederim demen mantikli olacaktir.
-
1.komısyon öğleye kadar mülakatı bitirdi 2.komısyon öğlen daha 20. Sıralardaydı. Ayrıca en az 7-8 fire vardı bugün
-
Genel olarak tutumları çok iyiydi 1 kişi hariç hepsi güler yüzlüydü. Mülakat Başkanı mıydı bilmiyorum aşırı ciddi idi
-
@sacred123 aslına bakarsak ben bir başka mülakatı kazanırsa bizi bırakır o yüzden bu arkadaşı almayalım gibi bir düşünceyle hareket ederler mi onu merak ediyorum.
-
@Mimar evet 2.komısyon 5 kişilik hocam muhtemelen 1.komısyon da aynıdır
-
@economistt hangi komisyondu sizinki
-
@yldzkrc 2.komısyon
-
@economistt geçen yıl ortadaki başkandı bu yıl da arkadaşım girdi yine başkan ortada diyordu
-
@hogan bana da aynı soruyu sordular. Yok deyince girdiğin sınav oldu mu diye sormuşlardı. Hatta ben girmediğimi neden olarak da çalışmayı istediğim kuruma başvurmak taraftarı olduğumu söylemiştim. Sen evet var diyince ona göre soru şekillenmiş olmalı. Belki de senin sonucunu diğer mülakatlara göre belirleyecek de olabilirler.