9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Baumol heyecan aşırıya kaçmadıkça,titreme seviyelerine çıkmadıkça iyidir ben denetmen görevlerini sayarken kayıtdışı istihdamı unuttum bir sonraki soru böyle bir şey duydun mu olmuştu denetmen görevlerindendi söylemeyi unuttum gibi bir şey söylemek yerine normal bir soruymuş gibi karşılayıp cevaplamıştım . Heyecan olmasa belki kayıtdışı yerine daha zor bir soru gelecekti o yüzden heyecan iyidir
-
@dembaba Başkan ben de girerken heyecanlıydım ondan dolayı yorum sorusuyla başladılar Titremedim ama sağlam heyecanlandım ben de
-
@HaniYaKi Seninkiler zor gibi baya
-
@pyle yardımcı olmadılar mı diğer 2 soruda ?
-
@Baumol hayir. Yardim adina tek kelime olmadi hatta cikarken soruyu soranlardan biri baskana bisey soyledi tesekkur ettiler okadar
-
@pyle senin gibi olan bir arkadaşımı da duydum. İlk gün girmişti o da. Bunun bi ölçüt olmadığını söyleyim sana. Moralin bozulmuştur seni çok iyi anlıyorum. Kesin olmadı bak forumda da öyle bir şey dememişler diye düşünme. Herkese rast gele soruyorlar. İçini ferah tut geçmiş olsun kardeşim.
-
@pyle gecmis olsun hocam olumlu olur insallah. Neydi sorularin metak ettim. 2. Komisyon mu
-
2.komisyonda girdim bolum Uluslararası iliskiler. Sorularım;
1.Egemenlik kaynağina göre devlet turleri
2.Hukuksal yapilarina göre devlet turleri
3.İrak referandumu gelişmeleri ve Türkiye'ye etkisi
4.Hizlandiran nedir?
5.Vergi borcunu sona erdiren haller ?
6.Muhasebe kayıt sistemleri ?
Şu anda halihazırda gumruk muhafaza memuru oldugumdan meslegimle ilgili sorular sordular neden buraya geçmek istiyorsun filan diye.
Komisyon iyiydi güler yüzlü ve yardımcı olmaya çalışıyorlar girecek arkadaşlar rahat olsun -
@HaniYaKi merhaba geçmiş olsun. 1. komisyon saat kaç gibi bitirdi mülakatları acaba?
-
SGK ile ilgili kavramların olduğu kitapçık. Sgk sitesinde mevcut ilgilenen olursa buyrun. http://www.sgk.gov.tr/yayinlar/14_sgk_terimler_kitabi.pdf
-
@zesiphuher 11.30 u geçiyodu ancak 12 değildi.
-
- Komisyonda girdim komisyon gayet iyiydi beklediğimden çok daha güler yüzlüydüler sorularım gabin, plastik para, tahkim, mali tevzin, nobel ödüllü ilk yazarımız eseri ve hangi yılda aldığı
-
arkadaşlar sgk binasında mülakattan sonra üzerimizi değiştirebileceğimiz bir oda/kabin var mı? malum otobüs yolculuğu yapacağız akabinde. aynı zamanda guy mülakatına girecekler için söyleyeyim bagaj ve giyinme kabini var gib binasında. daha önce sorulduysa kusura bakmayın.
-
2.komisyon bölüm maliye
Butce dengesi nedir
Ponzi finansman nedir
Sahis ve serm sirketleri nelerdir kac kisiyle kurulurlar
Bitcoin nedir
Ucurtma avcisi kitabinin yazari- Siradaydim ogleden sonra ilk giren gruptuk
-
Mülakatlar altı ekime kadar sürecek dimi bazı yerlerde 18 29 eylül diyor kafam karıştı
-
@erdemsrc ponzi finansman direk söylediniz mi yada yardımcı oldular mı
-
@martini Henüz mülakata girmediğim için bilemiyorum hocam. Ama Kızılay’da bolca tekstil mağazası var. Rica ederseniz kıracaklarını düşünmüyorum
-
Mülakatlar ilk 9. Promosyon ilanında 18-29u aradı diyor. Ayrıca sizce açıklanma süreci ne kadar sürer araluk sonu - ocak ayını bulurmu. Bana aralığa kalmaz gibi geliyor.. Fikirleriniz ?
-
Fikir vermesi açısından sonuç açıklanma süreleri
6. dönem 64 gün
7. Dönem 72 gün
8. Dönem ( Efsane Tertipler :)) ) 104 gün sürdü. -
Arkadaşlar sgk hukukuna benim gibi tüyodan çalışanlar için bi güncelleme yapayım. Yönetim kurulu üye sayısı 10 ve min 6 üye ile toplanır denmiş. Kanun 2013te değişti 12 ve 7 olacak o sayılar bizzat kanundan baktım. A kadronun çeko kitabında da yanlış dikkatinizi çekerim