9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@GAG Hocam kurtaja ne cevap verdiniz?İlk defa denk geldim boyle bir soruya.
-
@luthor ben duymuştum ama tanımını hatırlamıyorum borsayla ilgili bişey olduğunu biliyorum ama tam olarak hatırlayamadım dedim dostum
-
@GAG Öyleymiş dostum.Benim aklım kürtaja gitti ama bu kurtaj olarak geçiyormuş.Şaşırdım görünce.Geçmiş olsun bu arada.
-
@luthor Sorular biraz zorlayıcı geldi bana belki herkese böyledir hayırlısı olsun. teşekkür ederim
-
@GAG kurtaj nedir hocam ya
-
@Mimar Kurtaj Aracı kuruluşların, aracı olarak Borsada gerçekleştirdikleri işlemler karşılığında menkul kıymetlerin işlem fiyatlarıyla hesaplanan tutarı üzerinden müşterilerinden aldıkları komisyondur.
Tam tanımı buymuş dostum -
@GAG hadi ya gecmis olsun hocam zor soru bence
-
Bu 2. Komisyon bor a takmis
-
@pyle Tabii ki referanssız(torpilsiz) giren var. Benim bir arkadaşım 8. promosyondan torpilsiz girdi. O da dedi ki hatta bana, böyle bir algı var ama aslında öyle değil kimse bana da inanmamıştı torpilsiz girdim dediğimde dedi. Sorulardan bilemediklerim de oldu oldu yanlış bildiklerim de oldu dedi. Ayrıca Facebook grubunda arkadaşın bir tanesi bu kurumda torpil ters tepebilir demişti yazıyı okudunuz mu bilmiyorum. Yeni Bakan toplantıda söylemiş sanıyorum bununla ilgili bir şeyler.
-
2.komisyon Bölüm Çeko
Temel hak ve hürriyetler ne zaman durdurulur
Khk ile düzenlenemeyen haklar
Aracı mükellef
Kaydi para
Ve son bomba soru Makber hangi şair yazdı
Kolay gelsin arkadaşlar -
@alexdesouza @mk5561 Soruyu eksik almissiniz. Referansi olmayan + hic soru bilememis biri duydunuz mu diye sormustum.
-
@pyle kardeşim ona da ben cevap vereyim. Kurum 2011 yılından beri denetmen yardımcı alıyor ve ben bu yaz baya bi araştırma yapma fırsatı buldum kurumun mülakat tarzıyla ilgili. Öncelikle kurum genel olarak mülakatlarda yardımcı olmaya çalışıyor cevap verirken. O yüzden hiç cevap veremeyen diye bir olay pek mümkün olmuyor. Zaten referanssız girmenin en kolay olduğu yerlerden birisi bu kurum.
-
merhaba arkadaşlar, bölümüm iktisat, 2. komisyon
- kurtaj nedir (borsa)
- ademi merkeziyetçilik (desantralizasyon)
- plebisit
- manipulasyon
- ötv nedir
mülakat başkanı hariç yanındaki 4 kişi gayet güler yüzlüydü. mülakat başkanı hafif ciddi durdu mülakat boyunca.
- komisyon mülakatları bitirdiğinde, 2. komisyon ortalardaydı.
-
@GAG bana daha önce duydun mu diye soruldu, ben de duydum ekonomiyle ilgili bir kavram ancak hatırlayamadım dedim.
-
@pyle bizzat 8. pro referanssız kazandım .hiç soru bilememe değil ama eksik söylediklerim oldu.
-
mülakattan çıkan arkadaşlar geçmiş olsun büyük bir yükü emeğinizle üzerinizden attınız. Bizlerde mülakattan çıkıp nasibimizi alsak .
-
@dembaba Başkan heyecan yapmak falan sıkıntı olur mu ? Ben ilk girişte bide zor bir soruda hafif kekeleme durumuna girdim
-
@HaniYaKi Komisyon başkanının favori sorusu herhalde
-
3 soru sordu 3u de zordu birine yarim cevap verdim yanlis dedi ciktiginda vak tamam mi dedi tamam efendim dedim @dembaba
-
@GAG kesin sayın başkana da mülakat zamanı sordular , unutamıyor olayı