9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Duyum yok mu duyum :((((((
-
Bir kımıltı, bir hareketlilik vs yok mu @PARETOWİLFREDO ?
-
Bı haber varmı içeriden ne durumdayız
-
Forumu böyle hareketsiz görünce içim acıyor
-
Başlığı kırmızı görünce inceden bi heyecan oldu
-
@baumol baktım kimseden ses seda yok belki bir duyum haraketlilik vs vardır diye şey ettim ama anlaşılan bekleyeceğiz biraz daha
-
@drago Aralık ayında hareketlenir burası o zamana kadar yatış
-
Aslında Aralık ayına kadar Guy kazanan arkadaşların Sgk için feragatname vermeleri konusunda( Guyda kalıp sgk düşünmeyecek olanları kastediyorum) onları bilgilendirici ve destek isteyecek şekilde bir çalışma yapsak ? Sayın @paretowilfredo ve @Antimülakat üstadlarımız bize bu konuda yardımcı olabilirler mi acaba ? Sonuçta siz bu forumun kanaat önderlerisiniz aynı zamanda. Biz ilk yıl girenler için de daha fazla kazanma şansı olmuş olur böylelikle.
-
@baumol beklemek yoruyor insanı. Neyse aralığa ne kaldı şunun şurasında
-
Aralık da açıklanır inşallah buraların hareketlenmesi lazım
-
Bu başlık gerilerde kalmamalı yaa bazen mülakat sonucu beklediğini unutuyor insan sürekli göz ucunda olmalı
-
@baumol hocam emin olun bu konuda: Kimse hakkından feragat etmez. Hele bir açıklansın da sıralamama göre tercih yaparım diye düşünür. Sonuçta SGK Den. Guy'a göre bir nebze daha iyi. Şimdiden kimse böyle bir çağrıya kulak vermez.
-
@antimülakat aynen hocam benimde önceliğim sgk olacak.
-
@baumol dostum kendimizde yazalım guy sayfalarına yapacak olan 3,5 kişide olsa kazançtır
-
@bcd hocam tek yek yazmayı çok doğru bulmuyorum. Ben daha kitlesel bir olaydan yanayım.
-
İnşallah alınacak kişi sayısının belli bir kısmını referanssız girenler için ayırmışlardır
-
@hadinbahım hadi inaşallah desenize :))
-
@hadinbahım 2 saattir kimse birşey yazmamış! vay arkadaş herkes mi torpilli
-
olsa da olur olmasa da diye düşünenler hariç torpilsiz mülakata giden olduğunu sanmıyorum
-
@ibrafive ben çok istiyorum ama hiç referansım yok. yani sanmalısın