9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@conmaynard ben sormuştum hocam Allah razı olsun adem hoca cevap verdi inşallah daha çabuk açıklanır guy olmadı inşallah olur hayalimdeki kurum
-
@krtalprn inşallah 2018 e kalmadan belli olur sonuçlar
-
Guy olmadı inşaAllah yüzümüz Sgk’da güler
-
@baumol inşallah
-
Malum 8. Pro yedek alımları da başlayacak önümüzdeki haftalarda alınan duyumlar neticesinde sanırım bizim 9. Pro da kasımn ortalarında açıklanır gibi geliyor. Duyum almadımm Kendi fikrim.
-
@staticman ben aralık diyorum inşallah ben yanılırım
-
Aralik basi gibi tahmin ediyorum da inşallah sgk yanıltır beni
-
Duyumu olan varsa yazarsa seviniriz
-
@krtalprn duyumlara inanmayın hergün duyumla guyu 10 güne açıkladılar ki kimse bilemedi gece 3 te açıklanacağını en kötü yılbaşına kendinizi hazırlayın.
-
@sgkdenetmeniniz yılbaşı mı öyle demeyelim aralık başı iyidir hocam iyi düşünelim iyi olsun
-
@sgkdenetmeniniz ben yıl başına razıyım valla.
-
Kasım sonu açıklanır bence.
-
Bence kasım ayının ilk haftası bir etkinlik yapalım. Bir nebze etkisi olur belki
-
10.promosyon için kurum ne zaman alima çıkar bir fikri olan var mı ?
-
@olursaolur kurumun 9.dönem denetmen yrd ne zaman açıkladığına bağlı fakat en gec ocak sonu mart başı diyebiliriz.
-
@sgkdenetmeniniz elenirsek bi daha girebiliyor muyuz
-
@mağdurum giriyorsun hocam yalnız başarısız sayılanların en fazla 2 hakkı oluyor
-
@mağdurum ilanda "Kurumca açılan giriş sınavlarında iki defadan fazla başarısız olmamak." şeklinde ifade var yani 3 kez deneme şansınız var tabi kurum asil sayısı kadar yedek ayırıyor eğer yedek olursanız deneme hakkınız yanmıyor.
-
@black tesekkur ederim
-
@gonzaloluca tesekkur ederim inşallah kazaniriz