9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Banada sorulan sorulara cevabı verdim hızlıca tamam diyip geçtiler her sorudan sonra. İyimi kötümü anlamadım
-
@gonzaloluca ona göre belirleyemezsin hocam kendini iyi ifade ettiysen iyidir
( bilemedigine bile sakıce heyecanlanmadan bılmıyorum dedıysen ıyıdır )
heyeceanla butun soruları yaptıysan basarısızsın /BENCE/ -
bana sanırım 4 soru sorulmuştu, ikisi hatırlıyorum. ikisini 20 gündür düşünüyorum hatırlayamıyorum
-
@fatman06 aslında şansıma hep bildiklerim geldi sadece 1 soruda eksik söyleyip gerisini hatırlamadığımı söyledim tabi hayırlısı artık. Ancak şu da var orada heyecanlanmamak diye bişey yok bence onlarında bu Heyecanı mazur göreceğini düşünüyorum
-
GUY açıklandı darısı bize..
-
Sınavın açıklanmasını çok kıskandım
-
Yanlış hatırlamıyorsam 6'sında bitti. 16sında açıklandı. Toplam 10 Gün. Bizse açıklanması için 2- 3 ay diye bahsediyoruz.
-
Guy olmadı bu da olmazsa bırakacağım
-
Çok şükür yaşadığım şehir zorunda olduğum şehir Ankara guy oldu,SGK 8. Pro. Da okadar olsun istemiştim ki olmayınca kahroldum ve SGK nın adaletinden o gün alacağımı aldım ben, şimdi ben istemiyorum seni SGK al mülakatla 3 dakikada insanların hayatını belirlediğin adaletini başına çal, buradaki arkadaşlar umarım en çok hakeden en adaletli sonuç sizlerle olur Allah a emanet olun
-
@yldzkrc takip ediyordum sizi hayırlı olsun hocam.hatta neye göre başarısızız diye çok düşünmüştük değil mi hocam mazi oldu sizin için darısı bize insallah.
-
@deulukiz aynen hocam kafaya taktıkça takmıştık inşallah sizin için de en hayırlı en güzel yer olur kısa zamanda
-
@yldzkrc ALLAH razi olsun hocam evli bayanların kazanmasına ayrıca seviniyorum. annelerinin kıymetini bilsin herkes hem ev işi hem kpss a zor oluyor .
-
Guy u kazanan arkadaşlardan Sgk için feragat verecekler var m?
-
Guy olmadı sgk olur inşallah
-
Dersaneden mesaj geliyor SGK bşey mi açıkladı da biz kaçırdık
-
guy açıklandı demek ki neymiş mülakat açıklama sürecinde güvenlik soruşturması falan yokmuş arkadaşlar bunu da öğrenmiş olduk.
-
@nolmuyor hocam her kurum farkli yöntem uyguluyor
-
@shady1 sanmıyorum hocam niye farklı uygulasın ki sebep ne?
-
@shady1 2000 kisiyi 10 gunde acikladilar, 400 kisiyi 100 gun bekletecek kadar nasil bir yontem uyguluyorlar cok merak ediyorum. Insan bazen gercekten hayret ediyor
-
@sirius ben de hayret ediyorum ama elimizden bir sey gelmiyor malesef