9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor hocam komisyonların aynı hızda işi tamamladığını düşünüyorum ama ondan sonrasında bürokratik veya siyasi olarak süreç yavaş ilerliyor. Yoksa o listeler en fazla 2-3 hafta içinde bitirilir zaten mülakat sırasında verilen puan az çok belli oluyor ufak tefek değişikliklerde 2-3 ay sürmez.
-
@black Nedir hocam bu bürökratik siyasi süreç tam olarak.Ayrıca benim hala anlamadığım bir konu var.Şuan mülakata girenler için güvenlik soruşturması yapılıyor mu yoksa sadece mülakattan sonra mı yapılacak?
-
@luthor 8.promosyonda mülakattan önce yapıldığı söylendi ama bence o sürede yapılması zor. mülakattan sonra yapıldığı veya yapılacağı kesin zaten kanunda yazanda bu şekilde. Bürokratik ve siyasiden kastım listenin bakan veya kurumda yetkili kişilerce imzalanması onaylanması gibi işler. Örneğin başka bir alımda bakan bey liste bana ulaştı yakın zamanda açıklayacağız dedi ama o sonuç çok sonraları açıklandı. Açıkcası bende sgk içerisindeki işleyişi bilmiyorum ama bu kadar uzun sürmesinin komisyonlardan kaynaklanmadığını kesin birilerinin onayı beklendiği için uzadığını düşünüyorum.
-
@black 3ay mi suruyo bu onay için bekleme sureleri . Burda baska isler var ya bu normal degil .
-
@black Değişik gerçekten aynı onay işlemleri gib için de geçerli ama süreç daha hızlı işliyor.Bekleyip göreceğiz artık.Sağolun hocam bu arada.
-
@shady 8. promosyon 100 küsür gün sürdü sadece onay işlemleri mi yoksa başka bir şey mi uzattı bilmiyorum ama süre bu. Yalnız bu sefer daha kısa sürecek gibi geliyor 30-40 güne biter inşallah
-
@luthor evet gib önceden de çok hızlıymış adamlar aynı gün sonuç açıklamış sanırım sgk da bir hantallık var en az sürdüğü 1-1,5 ay gibi sürmüş
-
@black ne degisti ki bu sefer erken aciklansin dostum
-
@shady bakan
-
@shady önceki alımda tıkanıklığın sebebi olarak bakanlık gösterilmişti malum yeni bakan kadın ve kadınlar bu tip konularda biraz daha anlayışlı olurlar tamamen hissi olarak söyledim. Bakalım bekleyip göreceğiz belki bu alım da tam tersi olur rekor tazeleriz
-
-
@pareto_wilfredo hocam mülakatta bi üye mevzu hukuku sordu onu bilince pozitif hukuku sordu onu da bilince doğal hukuku sordu bunları 1 soruyu doğru yapmış gibimi kabul etmeliyim 3 ayrı soruyumu ve diğer üyede önce 5502 nedir ve sosyal güvenlik yüksek danışma kurulu ne iş yapar diye sordu buda 2 sorunu tek sorumu doğru diye kabul etmeliyim
-
Genelde herkese sgk ile alakalı sorulmuş sanırım. Bana sgk ile ilgili hiç bişey sormadılar acaba kafadan direkt elediklerine sormaya gerek duymuyorlar mı
-
@gmztsr bana da sormadılar. Bana ticaret sordular hemde bir değil iki kere
-
@gmztsr hocam mülakatta bi üye mevzu hukuku sordu onu bilince pozitif hukuku sordu onu da bilince doğal hukuku sordu bunları 1 soruyu doğru yapmış gibimi kabul etmeliyim 3 ayrı soruyumu ve diğer üyede önce 5502 nedir ve sosyal güvenlik yüksek danışma kurulu ne iş yapar diye sordu buda 2 sorunu tek sorumu doğru diye kabul etmeliyim
-
@sefaerennn Hocam cevaplanması gereken bir soru adedi yok.Ne kadar sordularsa cevaplamak önemli.Yani 5 soru sorulup 1 doğru yapanda girebilir 3 soru sorulup 3 doğru yapanda girebilir.Bu bir kriter değil anlayacağın.
-
@sefaerennn aynen soru sayısı bi kriter değil. Bir konuda soru sormaya başlayınca sizin cevap verişinize göre bir yerden başlayıp devam ediyorlar bağlantılı olarak. Her ikna edici cevap puandır sizin için soru sayısı önemli değil.
-
@sefaerennn bana da tarih sordular ve hep birbiriyle bağlantılı konulardı. Kendi alanımdan sadece iki soru sordular. Belli bi soru sayısı yok yani..
-
Sayın @paretowilfredo sgk bu mulakattan sonra bir alım daha öngörüyor mu? 3 binlerdeyim olursa gelme ihtimali olabilir. Saygılar
-
2017 puanıyla illaki bir alım daha yapacaklar tabiki lakin 17 de mi 18 demi bilemem
ben 8.proyada girdim sonuçları bekleyen arkadaşlar umarım hepımıın hakkımızda hayırlısı olur daha bekleyecez bence en erken aralık başı
ki süreç bitmiyor zaten buradan haberleşip tweet etkınlıgıde yapacaz buraya yazıpda orda susan olmasın yuksek katılım yuksek ses demek