9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
-
+1 Ben de varım.En azından yaklaşık bir tarih öğrenebilirsek güzel olur.Başlığı üstte görüp açıklandı mı acaba deyip heyecanlanmak ileride daha yorucu olacak.Güzel bir üslupla yazarsak başkanın bizi cevapsız bırakmayacağı kanısındayım.
-
Ayrıca bu başlığı da canlandırmamız gerek ki daha çok kişi görüp merak edip baksın
-
+1 kardeşlerim
-
Herkes 100 günü şimdiden kabul ettiği için kasım ayını şimdiden gözünü kapatmış yapmayın arkadaşlar her promosyon bi öncekinden daha geç açıklanacak diye bişey yok biz sesimizi öıkarmazsak belki süreç daha da uzayacak en azından bi tarih öğrenmeliyiz
-
Aynen en azından bi açıklama yaptırmalıyız
-
Yalnız şimdiden belirteyim arkadaşlar. Yapılacak etkinliklere destek verme taraftayım fakat kullanılacak dil konusunda oldukça hassas davranılması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta kurumlar bu konularda özgürler ve istedikleri zaman sonuçları açıklayabilirler. Önemli olan gerçekten bu merak dürtümüzü gidermektir. Diğer türlü yapılan çalışmaların yapıcılıktan uzak ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum.
-
@baumol hocam haklısınız amaç daha çok süreç hakkında yetkili ağızdan bir şeyler duymak olmalı
-
@baumol Bir kaç metin hazırlayıp yalnızca onları yazabiliriz.Belirlenen metinlerin dışında çıkmazsak bir sorun çıkmaz.Hatırladığım kadarıyla Sn. Başkan üslup konusunda bir adayı twitter üzerinden uyarmıştı.Herhangi bir arkadaşın dikkatsiz bir üslup kullanması bir çok kişiyi zan altında bırakabilir.Amaçımız bilgi almak güzelce koordine edelim süreci.Eğer süreç yine 3 aya uzayacaksa bilelim ki sgkyı bir kenara bırakıp derslere odaklanalım.
-
Arkadaşlar bir etkinlik söz konusu olursa bunu 10. Dönem SGK denetmenlik sayfasındada belirtmeliyiz onlarinda ilanının gelmesi bunun açıklanmasına bağlı sonuçta.
-
@gundalko Ben de o konudan dolayı zaten ihtiyatlı yaklaştım. Bu konuda bir çalışma yapalım. Zaten bu forum artık ciddi derecede etkinliği olan bi platform oldu. Burada belirleyip arkadaşlarla paylaşırız.
-
Üslup konusunda haklısınız belirli bir metin oluşturup bunun üzerinden etkinliği yaparız. Ayrıca etkinliğin tarihini önceden belirlemek lazım ki facebook, forum, whatsapp, twitter üzerinden örgütlenip ortak şekilde yazıp dikkat çekebilelim. Başkan dışında bir kaç kişi daha var onları da etiketleyerek belki bir cevap almamızda yardımcı olurlar.
-
@pareto_wilfredo üstad seni yoruyoruz ama var mı bi gelişme tekrar sordurur musun
-
Üslup önemli Sn. Başkanın kayıtsız kalacağını sanmıyorum cevap verme nezaketini gösteriyor
-
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmaları devam ediyormuş.Bakanlıkta felan diyen varmış. Trollük yapmış. Şuanda soruşturma sürüyor. Ne zaman tamamlanacağını sormadım. Bilgi kesin.
-
@paretowilfredo tweet etkinliği şart.
-
@safitürk69 bu asıl soruşturma mı oluyor?
-
@yunni61 açıkçası süreci bilmiyorum. Aradığım kişi soruşturma bitmedi dedi. Zannımca asıl soruşturma bu oluyor.
-
@paretowilfredo Üstad sen ve @Antimülakat adamın dibisiniz. Sağolun. Böyle böyle işleri kolaylaştırıcaz inşallah hepimiz için.