9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@hogan @bircokseygibi bana da
-
@bircokseygibi bana da sormuşlardı yazmamışım buraya guya kalmadın mı falan da dediler
-
Acaba bu dönemi daha erken açıklama ihtimalleri varmı yoksa bir gelenek gibi 3 ay bekleniyor gene ? İçeriden bilgi alan oldumu hiç
-
@teorisyen dün girdim ve saat 12 civarı bitmişti 1. komisyon
-
@bircokseygibi Bana da sordular.Gelir idaresine başvurdun mu diye sordu.
-
Çok şükür istatistikçilerin mülakatları bitti. Hepimize geçmiş olsun. Bu hafta ibf cilerde bitirdikten sonra bekleme süreci başlıyor. Genel tahminlerinizi alırsak çoğu kişi aralık ortalarında diye tahmin ediyor? Herkesin fikirlerini alırsak ya da içeride adamı olup duyum yapmak isteyenler Nedenirse inanma modundayız artık. En sancılı süreç bekleme herkese sabırlar diliyorum.
-
Arkadaşlar kimsede kanunların şu gss nın falan bir özeti falan var mı bir göz geçirsem
-
@shanks Dostum bir ara forumda bununla alakalı bir not paylaşıldı ama hangi sayfada bilmiyorum.Zamanın varsa bir göz gezdir sayfalara.30 sayfalik bie nottu.
-
@luthor sağol bir bakarım
-
- Komisyon gerçekten çok hızlı ilerliyormuş arkadaşlar öğleden sonraya kalır diyip geç gitmeyin sakın
-
@shanks https://yadi.sk/i/VuXON7963LhWPj
buldum hocam.
-
@luthor Çok sağol
-
@shanks Ne demek kolay gelsin.
-
Bugün giren yok mu arkadaşlar soruları paylaşsak çok güzel olur
-
Bugün 2. Komisyonda girdim rasyonalizm nedir 5510 nedir uzlaşma kıdem tazminatı ehliyet türleri ve ayrıca yapamayacakları işlemler soruldu
-
@snc61 çok teşekkürler hocam,geçmiş olsun.
-
@snc61 geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı
-
bugün girdim 1. Komisyon 10 ar lı alıyordu 2. Komisyonda girdim orada hızlı . Fuzuli şagil sorusundan sonrasını hAtırlamıyorum
-
@ksavdliybncıkymk geçmiş olsun hocam haksız işgal mi o ne
-
@pawnex hiç bilmiyorum cümle içinde kurulu halini dahi duymadım Google'a sordum Fuzuli bin şiiri çıktı gerçekten bilmiyodm o yüzdende bilmiyorum dedim