9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@sacred123 afbuyur ?
-
Epey katılım olmuş.Forumda kimseler yok diye pek yazan olmaz sanmıştım ama fena değil inşallah bir açıklama gelir sn başkandan.
-
Ben de yazdım
-
@hadinbahım aynen
-
İlk etkinlik için fena değildi ilerleyen etkinliklerde katılımcı sayısı artacaktır. Muhtemelen başkan görmüştür ancak bir açıklama yapar mı bilmem. Keşke Mustafa Apaydın kurum başkanı olsaydı o sorulan sorulara hemen cevap veriyor Mehmet selim bağlı sosyal medyada aktif olsa da soruları cevaplamaktan kaçınıyor.
-
Etkinliğe katılan destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederiz ancak katılım sayısı bence yeterli değildi. Bu mülakata 1600 kişi girdi 10. promosyon bekleyen arkadaşlardan da destek veren oldu hatta guy yedekleri de kendilerine sıra gelmesi için destek verdi buna rağmen benim gördüğüm toplasak 100 küsür kişi anca vardık. Bu bir başlangıçtı sonuçta bu yüzden katılmayan arkadaşlardan ricam twitterda toplu hareket edelim ve bir twitten ne olur demeyelim.
-
Ben katıldım twit attım bol rt yaptım katılan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun en azından içim rahat
-
Saat 9buçuk gibi ancak yetişebildim arkadaşlar pazar sorumluluğu bir başka evliler için kusuruma bakmayın,önemli olan birlikle hareket etmek iyi bir başlangıç bence de hayırlı olsun inşallah
-
@eşref-i-mahlukat hocam o hesap tutmuyor 1600 kişiden bir kısmının haberi olmamıştır haberi olanlardan da daha açıklanmaz diyerek destek vermeyenler olmuştur hatta twitter hesabı olmayıp açmaya üşenen kişiler vs derken sayısı çok azalıyor 8.promosyonda bunu gördük. Ben etkinliği başlatırken katılımın 50 civarı olacağını düşünmüştüm ama daha iyi oldu rakamlara ulaştık. Amacımız başkanın görmesiydi ve ben gördüğüne inanıyorum.
Keşke 1600 kişi katılsa her yere tweet atsa da millet ne oluyor dese ama yok. Ösym'nin 420 tl sınav ücretinde nasıl herkes tüm iletişim kanallarını kullanıp sesini duyurmuş ve ösym gibi bir kuruma geri adım attırmıştı. Öyle bir şey yapılabilmiş olsa SGK her zaman en geç 2 hafta içinde sonuçları açıklardı
Ayrıca katılan herkese teşekkürler sayenizde varlığımızı kuruma hissettiriyoruz.
-
Kaç gün oldu hocam mülakat sonrası sayan var mı ?
-
@staticman 6 Ekim mülakatların son günüydü
-
Mülakat sonuçlarını neden bu kadar geç açıklıyorlar sebep güvenlik soruşturması mı yoksa kurumun keyfiyeti mi? GİB 2000 kişiyi kısa bir sürede açıkladı, öğretmenlik mülakatlarına binlerce kişi girdi SGK kadar uzatmıyorlar sonuç açıklamayı. Yetkili biri çıkıp bizlere bir açıklama yapsa hiç olmazsa şu ayı bekleyin şimdilik daha işlemler tamamlanmadı dese de bizlerde boşuna beklenti içine girmesek.
-
@eşref-i-mahlukat sebep tepkisizlik. Geç açıklandığında kimse tepki göstermiyor hatta bir önceki dönem biz şu kadar bekledik sizde sabredin diyor ama kimse neyi beklediğimizi söylemiyor. Eğer g.soruşturması ise tamam bekleyelim ama açıklandıktan sonra neden tekrar soruşturma yapılıyor? Bence kurumun keyfiyeti soruşturma filan yapıldığı yok.
Açıklama konusunda bende aynı fikirdeyim biri çıkıp şu kadar daha sürer dese ama zor. Yetkili tanıdığı olan bir kişi öğrenebilir yoksa kimse kesin olmayan bir bilgi verip başının ağrıması riskini göze alamaz. Veya sgk kurum olarak bir açıklama yapabilir işlemler devam ediyor vs. diye ki o duyarlılık da sgk da yok. O duyarlılığı kazanması için kurumdaki yetkili herkesi arayalım desem 5-10 kişi ancak çıkar. O yüzden kurumun insafına kaldık gönlü ne zaman olursa açıklayacak
-
Güvenlik soruşturması, atamadan sonra göreve başlamadan önce yapılıyor. İnşalalh puanlar ve sıralamalar değiştirilmez. Keşke mülakatlar kamera ile kayit altına alinsa ve biz mülakattan çıkınca kameraya karşı puanlarımızı söyleseler. Ya 3 ay içinde referanslı kardeşlerimiz yuzunden benim puanlarım düşürülürse? Nasıl kanitlicaz. 92.22 puanla başvurup, 5 soruya da doğru cevap verdim ama umudum hala az. Daha ne yapmamiz gerekiyor acaba? Vallahi refaransla benim önüme geçenlere hakkımı helal etmiyecem. Kazandık sansalar da aslında kaybedecekler. Millet gezerken biz eşek gibi çalıştık, 61. Olduk. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun
-
@buhara muhtemelen listeler bir kaç kez değişiyor. O sebeple mülakat puanları ayarlanıyor diye düşünüyorum. Ama yine de GUY dan daha adil olabileceğine inanıyorum. Sanki GUY için herşey önceden ayarlanmış gibiydi. Mülakatım oldukça iyi geçmişti. Ben kendimi bilmez miyim. 41.20 puan vermişler. Bilgi edinmeden öğrendim. 100 üzerinden 41.20 nedir? Aptal olsan 50 alırsın.
-
@budageceryahu ozellikle ,20 kismi cok onemli. Derin hesaplamalar ve degerlendirmeler sonrasinda verildigi nasil da belli
-
@shady1, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@budageceryahu ozellikle ,20 kismi cok onemli. Derin hesaplamalar ve degerlendirmeler sonrasinda verildigi nasil da belli
çok güldüm içler acısı olsa da...
-
-
@budageceryahu benim de guy 41.33. Sanırım 1'i 41 diğer 2'si 40 verdi almak istemedikleri herkese ~40 vermişler zaten. Guy beni çok hayal kırıklığına uğrattı. 850 kişi torpil bulamaz dedim, 850+213'te ismimiz bile yok kurum sınavında 85 almıştım bu arada
-
@buhara ellerinden gelenin en iyisini yapmış komisyon. SGK daha adil olacaktır, öyle hissediyorum.