9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Müfettişliğin yarın açıklanacağına dair duyum yazmış birisi. Bİzim sonuçlarla ilgisi var mı bilmiyorum ama onların açıklansa da bize sıra gelse :))
-
@yunni61 hangi müfettişlik hocam
-
Arkadaşın biri 11 aralık yazmıştı daha önceki sayfalara inşallah troll değildir
-
@muratkılıcc kurum 10-11 ay önce 50 kişilik müfettişlik alımına çıktı inşaAllah denetmenlikten önce açıklanırsa bu adamların hepsi denetmenliğe de girmiştir yedekler için diğer alımları da düşünürsek bayaa sarkma olacaktır
-
sınava ne zaman girdiniz bilmiyorum ama 8. promosyon tam 100 günde açıklanmıştı arkadaşlar
-
@gökhan bende dahil en az 30 yüksek puanlı kişi var hem müfettişlik hem de denetmenliğe giren. İnşallah hemen açıklanır da hem denetmenlikte hem de yeni açılan sınavlarda başka dostlara sıra gelir.
-
@geleceğinuzmanı İnşaAllah hocam merkez uzmanlıklar da var geçen promosyonda bile yedeklerde 56'ya kadar geldi aslında denetmenlik sonuçlarının geç açıklanması o kadar da kötü değil inşaAllah sizinde müfettişlik olur hocam
-
60 gün oldu mülakattan önce 70 gün bandında açıklanır bu promosyon diyorlardı
-
Bu ay açıklansın ne olacak olsun artık. Her sabah uyanır uyanmaz, gün içinde muhtelif saatlerde ve akşam yatmadan önce SGK’nın sitesine mülakat açıklanmışmıdır diye bakmaktan bıktım. Beklemek zor guydan elenip beklemek daha da zor inşallah sabrın sonu selamet olur.
-
İİBF olarak ''çoğunluk'' olmamıza rağmen, öğretmenler kadar olamadık, bir etkinlik yapmaktan bile aciziz maalesef. 1600 kişinin girdiği sınavda 100 kişi bile ''organize'' olamıyorsa kusura bakmayın bize her şey müstahak. Geçtiğimiz sene içinde totalde en fazla 500 a grubu alım yapıldı, aylar geçmesine rağmen açıklanamadı bile. eylem/etkinlik yapacağımıza birbirimizi yiyoruz yine.
-
Kurum yöneticilerinin, başkanın, bakanın keyfi yerindedir bugünkü taşeron açıklamasından sonra. Sosyal medya üzerinden uygun bir üslupla sonuç açıklama süreci ile ilgili bilgi istemenin tam zamanı.
-
@budageceryahu sayın bakan canlı yayında hatta
-
30 dk sonra bakanın ntv de röportajı var taşeron ile ilgili ama canlı mı bilmiyorum
-
Ntv de sayın bakan yazalım arkadaslar belki bir cevap gelir
-
Teftiş kurulu başkanına twitterdan biri sormuş 9.promosyon sonuçları ne zaman açıklanacak diye başkan görev alanımda değil demiş.
-
Arkadaşlar aldığım bi duyumu paylaşmak istedim beklentimizle aynı yönlü bi duyum aldım bu ayın sonuna yetiştirilmeye çalışıyomuş sonuçlar %90 bu ay bitmeden herşey netleşir
-
@lucass hocam sağolun burayı da canlı tutmak adına birşeyler paylaşıyorsunuz. Durumunuz gerçekten sağlam bir kaynağa mi dayanıyor ona göre beklenti oluşturuyoruz sizde biliyorsunuz
-
@birumut kaynak sağlam kardeşim 2 gün önce görüştüm ben bi sorayım dedi tanıdığım bugün sabah msj atmış tek öğrenebildiğim bu ayın sonuna sonuçlandırılmaya çalışıldığı (kendimle ilgili bişey öğrenebilmek adına sordurmuştum tabi) sonuç olarakta kurum başkanının açıklamasınında net tutmadığı bi durumda %10 bi esneme payı verdim zaten
-
@lucass hadi inşallah , sağolun
-
@lucass Duyum için teşekkür ederiz dostum. Şu "yetiştirme" lafına bayılıyorum yalnız belirtmek isterim. Yetiştirmek adına ne yapılıyor acaba : ))))