9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@staticman 72
64 dıye tersine döner artık o.. kamu harcamaları mı bu her dönem artacak -
@staticman Eğri pozitif eğimli
-
@gundalko neden bir laffer eğrisi olmasın:) hissediyorum olacak
-
@joeblack16, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
11 Aralık P.tesi günü Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısının Gazi İİBF de konferansı var. Konferansa gidilip süreç hakkında kendisinden bilgi alınabilir aslında..
Konferans ile ilgili detaylara nerden ulasabiliriz?Üniversitenin sitesinde herhangibir bilgiye rastlayamadim
-
@staticman, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Hatırlatmakta fayda var..
- Promosyon 64 Gün
- Promosyon 72 Gün
- Promosyon 102 Gün
- Promosyon ????
79.günü bekleyin
istatistikçiyim direkt ao -
![0_1512635028025_aq.jpg](Yükleniyor 100%) @endeks
-
@joeblack16 bu nedir hocam
-
Keşke yarın Sgk müfettişliği açıklansa.. Haftaya cumada Denetmenlik.. Bu bir haftalık süreçte de müfettiş olanlar denetmenlikten çıkarılsa.. Güzel olmaz mi
-
@buhara kardeşim SGK bu konuda hassastır. Müfettiş olacak kişiyi zaten denetmen yapmaz. Hatta guy olanları bile takip ettiklerini düşünüyorum.
-
@buhara müfettişlik için pek yakında açıklanacak diyorlar
-
@krtalprn Kaynak nedir hocam?
-
Sgk nin isi yok kim guy olmus diye bakacak oyle mi! hic sanmiyorum . Keske baksa orasi ayri tabi
-
@shady1 3-4 ayda ne işleri var ki liste açık zaten o kadar zor mu bakması ?
-
@safitürk69 inşallah kardeşim
-
@krtalprn Ben de duydum.. Onlarda çok bekledi. İs müfettişliği sınavında gördüğüm kadarıyla. Sgk muf,Sgk dentm, Vmy, is muff.. Hep aynı kişiler
-
@kazm bence de bakıyor olmaları muhtemel.
Ki şu süreçte bakmaları zorunluluk olmalı hatta. -
@aday-memur ben bakıldığını düşünmüyorum. Kurumlar bu tarz şeylere bakmaz. Eğer bakılmış olsaydı Sayıştayı kazanan 5 kişiyi Gümrük müfettişliği mülakatında geçirmezlerdi. Ayrıca herkes çok iyi biliyor ki denetmenlik ve guy arasında, mücbir sebep olmadıkça denetmenlik secilir
-
@zach kpss gruplarında okudum hocam
-
@erkan sgk bu konu da diğer kurumlara göre daha hassas diye biliyorum baktıkları muhtemel
-
@krtalprn geçen sene birebir örneğini çok gördüğüm için söylüyorum. Neyse hayırlısı olsun