9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn neye göre var hocam
-
Rabbim referansı olmayan benim gibi gariban insanlara yardım etsin. Hiç gücüm kalmadı. Kimle konuşsam birilerini araya soksaydin diyorlar. Fakat birilerini araya sokunca ne kadar huzursuz mutsuz olacağımı bilmiyorlar. Ne kadarda basitlestirmisler. Adam gariban kimi kimsesi yok küçük bir şehirde yaşıyor. Napin bu adamın suçu ne. Bir kişi bile referans bulmadan girerse onun yere giren bir kişi kul hakkı yemiş olmuyormu Allah aşkına anlatın bunu bana. Daha biz bu ülkenin yükselmesini gelişmesini bekliyoruz. Allah dilerse olur, gelişir bu ülke inşallah. Ama çok zor be yiğidim. ÇOK ZOR !!!
-
ben daha torpille,referansla girdim diyeni görmedim.Hepsi kul hakkından,Allah ne derse o olur dan dem vuruyor.
-
Şimdiye kadar girdiğim tum mulakatlardan elenen biri olarak ALLAH bu sistemin belasını versin diyorum.
Gelelim diğer kısıma bu adamlar o kadar çürümüş ki benim yanimda referansı konuşuyor ve kazandıktan sonra nasip kismet Allah kitap muhabbeti yapıyor. Oyle bir çakallar yani.
Yani dostlar işin acı tarafı bu sayfada onlarcası yüzlercesi var bu insanlardan kazandiktan sonra ayni muhabbeti yapacak şimdi oyle laga luga yapmaya gerek yok ordan korkak yuzlerinize haykırıyorum yiyin lan yiyin mideniz dolana kadar yiyin. Ulan o kadar korkaksiniz ki bu gerçeği kendinizden bile sakliyorsunuz. Bu da bizim zaferimiz olsun size karsı, hep korkak yaşayın ulan..
Gaza geldim biliyorum ama çok doluyum ulan çok. Kurumda ilklerdesin sorulan herşeyi biliyorsun dilin var okul ortalaman super yl yapıyorsun hic bir terör ile bağlantın yok ve kişilik bozukluğu yaşayan kendine güveni sıfır olan bir salak torpille sana mani oluyor sonra Allah din kitap muhabeti yapar..
Gelde delirme. Gerçi iyi dayanmışiz dostlar delirmemek için ama az kalmis gibi -
@varoufakis aynen hocam ben de hiç duymadım şunun torpiliyle girdim diyeni. Torpilsiz girilmiyor ama ortada torpille giren de yok. Çok enterasan
-
@muratkılıcc 70. Günden sonra her gün umutlu gün hocam
-
Değerli arkadaşlarım bugün Başkan Mehmet Selim Bağlı beyi ve Bakanımızı etiketleyerek twitterdan lisan-ı münasiple içimizden geçenleri yazsak diyorum(Ben zaten sürekli yazıyorum) Biliyorum bizim yaptıklarımız deryada damla misali ancak böyle eli kolu bağlı beklemekle de gönül razı değil.
-
@eşref-i-mahlukat, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Değerli arkadaşlarım bugün Başkan Mehmet Selim Bağlı beyi ve Bakanımızı etiketleyerek twitterdan lisan-ı münasiple içimizden geçenleri yazsak diyorum(Ben zaten sürekli yazıyorum) Biliyorum bizim yaptıklarımız deryada damla misali ancak böyle eli kolu bağlı beklemekle de gönül razı değil.
Katılıyorum bir tweettenne olur demeyelim elbet farkındalık yaratacak
-
@halilhy doğru diyorsun arkadaslar ama 1600 kişiden 100 kişi bile çıkmıyor twit atan malesef . Umutsuzluk mu , bıkkınlık mi umursamazlık mi demek gerekir bilmiyorum
-
Ben bu sınava girmedim. Sadece Twitter'da gördüğüm bir şeyi yazayım. Başkanlara açıklanma tarihi sorarken fake isimli hesaplarla yazmayın kendi adınız soyadınız olsun profilleriniz de de kendi fotoğrafınız olsun.
-
@engin0516 bıkkınlık kardeşim. Benim puanımda var fakat artık öyle midem bulanmışki bu işten şimdi kendime küçük hayaller kuruyor a101 ,bim, şok arasında mekik dokuyup 1400 liralık hayaller kuruyor ve acaba asgari ücret veren bi yer bulabilirmiyim diye dolaşıyorum. Maalesef durum bu.
-
@bonus biz fake hesap açtırıp atmaya ikna edemiyoruz sen gerçek hesap diyorsun çoğu kişi kendi adının yer aldığı bir hesaptan tweet atmak istemiyor adımız mimlenir diye bence buna saygı duymak gerekiyor. Elbette fake hesap deyip saygısızca yazmamak gerekiyor o ayrı mesele.
-
@black simdi olayı anlamadım ben sürekli başkanın gönderileri altına süreç hakkında bilgi isteyerek yorum atiyorum adım mimlenmis mi oluyor bu nasıl dusuncedir
-
@mk5561 sadece mimlenir diye değil başka sebeplerle de kendi adına hesap açmak istenmiyor genel kanaat böyle çoğu kişi kendi ismi ile hesap açmıyor. Tabi gerçek isim kullanarak belki başkanın dikkatini pozitif olarak bile çekebilirsiniz o noktada kesin bir bilgimiz yok. Ama sürekli her gönderi altına yazıyorsanız ben başkan olsam bunu mülakattan eleyin derdim
-
@black ara ara güzel bir üslupla süreç hakkında bilgi istiyorum bu mimlenme sebebi ise yada elenme neden etkinlikler yapiyoruz resmen boşa kürek çekmişiz hayal kırıklığı resmen
-
Arkadaşlar sacmalamayin ya sinavin aciklanmasini istiyosunuz diye sizi neden mimlesinler, neden elesinler ? bazi seyleri cok ciddiye aliyosunuz. Her yazilana inanmayin
-
@shady1 ben olayı anlayamadım zaten saçmalık geldi ama şu süreç o kadar hassas ki bir an acaba yanlis mi yaptım diye kendime sormadım degil. Hani etkinlik de yapmayalım mantık buysa. Bir ara tuğrul hoca birsey yazmıştı bununla ilgili ondan mi bu düşüncenin temeli acaba diye de düşünmedim değil.
-
Ben sadece kendi adına hesap açmak istemeyenlerin nedeni açıklamaya çalıştım. Kesin böyle olduğu için değil öyle olabilir düşüncesiyle fake hesaplar kullanılıyor ki bence de bunun yanlış bir tarafı yok neyse boş verin zaten etkinlik yapıldığında doğru düzgün katılan yok artık kurum ne zaman isterse açıklasın 70 veya 100 günde farketmez en fazla 1-2 ay daha bekleriz.
-
Geç açıklamayı , açıklanan kadrodan daha az kişiyi kuruma almayı marifet sanan yöneticiler mi var acaba ?
-
Arkadaşlar mesele isim mimlemsi değil alakası bile yok. Konuyu yanlış anlamışsınız. Bazıları başkana tweet atıyor açıklanma tarihini soruyor. Fake hesaplardan atılıyor çoğu. Başkanda bu tür fake hesaplara cevap vermez. SGK başkanı vergi denetim kurulu başkanı diğerleri. Siz olsanız yazar mıydınız yazmazdınız. Onlar da haklı olarak cevap vermez fake hesaplara. Hatta bir ara pareto vergi denetim kurulu başkanına sormuştu o da cevaben gerçek adınızı kullanmadığınız için size cevap veremem yazmıştı yaz aylarıydı. Olayı mimlenmeye çekmeyin. Ayrıca mimleme etkinliklerde de olmaz bu tür şeylerde de olmaz. Geçen sene etkinlikte olan arkadaşlarımın çoğu guyu kazandı hala da devam ediyorlar.