9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson aynen.ben gerçek sandim bir an.yazik
-
@b-ays 11 Aralık diyen de bu @alicnplt94 vatandaşti. Arkadaş insanların duygularıyla oynamaya gelmiş herhalde buraya. Yazık resmen emekle dalga geçiyorsun. Bizim uyanır uyanmaz ilk baktığımız yer burası. Hakka giriyorsun
-
@alicnplt94 niyetini bilemem ama kulaklarinin cinladigi asikar yapma biyle seyler dostum
-
Arkadaşlar internethaberin sitesinde de dün (19 Aralık) haber yapmışlar ne zaman açıklanacak tarzında ufakta olsa katkılarından dolayı internethabere teşekkür ederiz..
-
@alicnplt94 yazdığın yazıdan sonra söylenenlerin kusuruna bakmak gibi bir hassasiyet göstermişsin. Yaptığın hareketle hiç uyuşmuyor sana ne söylenirse sonuna kadar hakkettin. Sen kendine hakaret ettirerek mutlu oluyorsun anladık da aç yeni bir sayfa bana hakaret edin diye insanlar stres atsinlar.Burda umutla bekleyen insanlarız senin gibi bir gereksiz hayatta hiç bir uğraşı olmayan biri de ne yazık ki bunla eğleniyor.
Arkadaşlar bizde bize yıllardır yardımcı olan adamlara kulak verelim. -
Arkadaşın yaptığı net olarak yanlış hatta bu hassas dönemde yapılacak hiç iş değil bende açıklandı sandım sabah baktığımda gerek yok böyle milletin duyguları ile oynamaya yarın seninde duyguların ile oynarlar etme bulma dünyası
-
11 Aralik yazan da kendisi. bence daha olgunlasmamis.boyle insanlari bazi kpss a gruplarinda da görüyorum. tek degil yani.cok var.guy mulakat sonucunu beklerken de birisi aciklandi yazmisti. saka yaptim demisti sonradan
saka olam boyle insanlarla ayni seyin sonucunu beklemek.kendime uzuldum -
Yahu 2,5 ay olmuş bu kadar mı zor tek bir cümle açıklama yazmak... Sonradan geciktik diye özür mesajı yayınlamak daha mı keyifli oluyor anlamadım ki!
-
@nonbisinidem Hocam o kadar haklısınki.Şuan açıklanmasını bile değil en azından bir açıklama bekliyorum.Yani başkan çıkıp sonuçlar bu ay içinde açıklanacak veya 2018 e sarkacak gibi bir açıklama yapsa ne olur yani anlamıyorum.
-
@luthor ben şu ana kadar en açıklayıcıkişilerden biri olduğunu düşünüyorum. Demek ki zor ki şu an tarih belirlemek yazmıyor olarak bakıyorum. O yüzden etkinlikler yarar getirmeyecektir dediğim için katılmıyorum. Niye bunlar katılmıyor sporluyum.
-
@impressiveunit Hocam ben pek açıklayıcı biri olduğunu düşünmüyorum.Gidip 90. Gün açıklama yapacağına yapmasın daha iyi.Bunca zaman yazıldı başkana etkinliklerde falan bir kez olsun açıklama yapmadı.Madem tarih belirlemek zor en azından güvenlik soruşturmaları uzayacak tarzı bir açıklama yapmalıydı bence.
-
@impressiveunit "zor ki" ifadenizi ben anlayamadım hocam.. Bahsettiğimiz kişi kurumun en üst en yetkili kişisi değil midir? Bir açıklama onun için ne kadar zor olabilir ki? Gelir idaresi günler içinde sonuçlandırmadı mı, onlar da güv soruşturması yapmadı mı? Bir kurum yapabiliyorken diğeri yapamıyorsa bu zorluktan kaynaklı olmaz olamaz... Ha eğer bilmediğimiz şeyler varsa da -ki olabilir eyvallah- beklediğimiz istediğimiz şey yalnızca tek 1cümle açıklama mesela "arkadaşlar elimizde olmayan sebeplerden dolayı süreciniz uzadı sizlerden sabır ve anlayış rica ediyoruz" gibi.. Ki bu cümle hiç de zor bir açıklama değil bence...
-
arkadaşlar herkes bir heyecan bekliyor bende bir duyum aldım bu hafta açıklanacağı ile ilgili ama kesin bir ifade kullanılmadı. Yalnız şöyle söylim sonuçların sınav komisyonunda olduğu listenin kesinleşince bakanlığa gönderileceği, bakanlıktan geldikden sonra kurumca ilan edileceği söylendi mevcut bürokraside bu durum ne kadar hızlı işler bilemem. herkes için hayırlısı olsun...
-
@prometheus-0 hocam zaten bakanlıkta şu an listeler bakanlıkta kesinleşecek sonra sayın bakan imzalayacak kuruma gönderilecek ve yayınlanacak 8. Pro’da da çok uzamasının nedeni listelerin uzun süre bakanlıkta kalmasıydı
-
Ben artık kurumun yeni ilan baskısı altında kalmamak için bu süreci biraz ağardan aldığını düşünmeye başladım. Maden iki defa güvenlik soruşturması yapılacak ilkinin hızlı yapılıp erkenden açıklanması daha adil olmaz mı sonuçta 1600 kişiden sadece 400 kişi kazanacak ve liste başı yedekler hariç diğer herkes boşuna bu sürüncemeyle oyalanmış olacak.
-
@prometheus-0 hocam listelerin kesinleşmiş olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Yani şuan komisyonluk bi iş yok tabi yanlışta biliyor olabilirim ama eğer hala kesinleşmediyse açıklanmasına çok var diye düşünüyorum
-
Kendimi bu ayın sonuna kadar açıklanacağına o kadar çok inandırdım ki. Bir kaç gündür de burası epey hareketlendi artık kimsenin sabrının kalmadığı noktadayiz. Okuduklarimla da ruh halim değişiyor . Bir açıklanacak hadi diyorum bir açıklanmayacak. Nasıl iş anlamadım .
-
@gökhan üstad benim bildiğim sınav komisyonunda netleşiyor listeler daha sonra bakanlığa intikal ediyor bakan onayından sonra tekrar kuruma geliyor ve kurum yayınlıyor. konuştuğum arkadaş henüz bakanlığa listenin gitmediğini söyledi. Size şöyle söylim kurumun sınav biriminde çalışan bir arkadaşta bekliyor şuan 9. promosyon sonuçlarını ancak henüz net bir şey söyleyemiyorlar. benim duyumum bu haftaya yetiştirilmeye çalışıldığı ama kesin yetişir diyemeyiz. kurum kendi görevde yükselme sınavında çalışan memuruna bile güvenlik soruşturması yapmış bir kurum o yüzden uzayabilir süreç.
-
@gonzaloluca üstad kesinleşmeden kastım güvenlik soruşturması bitip ilana hazır liste
-
@prometheus-0 tamam şimdi oldu hocam ben yanlış anlamışım