9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gmztsr Jandarmayı soruyorsanız eğer istatistikçi kadrosunu 81 le kapattı
-
@biristatistikçi evet jandarmayı sormuştum teşekkür ederim.
-
@biristatistikçi evet tebligatın gelmesi aşamasına gelmiş ise yani g.soruşturması ve diğer gerekli evrakları kuruma teslim etmişseniz tebligatı almadan feragat dilekçesi gerekli. Eğer mülakatı kazanıp gerekli evrakları teslim etmezseniz de feragat etmiş gibi sonuç doğuruyor.
-
@black Benim kafamı karıştıran jandarma bütün belgeleri önceden istiyor yani mülakata girerken güvenlik soruşturması formu diploma falan hepsini istiyor. İlana göre mülakat başarılı olursa sağlık raporu isteniyor sonradan sadece. Ben o yüzden biraz tedirgin oldum açıkçası
-
@biristatistikçi bir sorun olmaz göreve başlayacak olursanız muvafakat alarak da geçiş yapabilirsiniz sanırım başvurduğunuz kadro b grubu o yüzden sorun yaşamazsınız denetmenliğe geçişe müsaade etmek zorundalar.
-
@black Evet jandarma 2016 p3 puanıyla alıyordu. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
-
jandarma sayfası mı burası 9. promosyonda gelmiş p3 le alım yapan jandarmayı soruyorsun ayrı sayfası var bunların forumu kullanmayı biz mi öğretelim gelmişsin bu yaşa...
-
@kazm onlarca kişinin duygusuna tercüman olmuşsun başta benim
-
@kazm Böyle ortamlarda laf dalaşına girmek tarzım değil ama sana cevap vermeden geçemicem. Bu platformda senin gibi yardımcı olmaktan kaçınan birde üzerine laf söyleyen kötü niyetli insanlar olduğu kadar yardımsever insanlarda var onlara teşekkür ediyorum. Ben bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ve neyle alakalı olduğunu gayet iyi biliyorum. Herhalde hiç bir şey araştırmadan gelip buraya pat diye yazmadım. İlk gönderimi okuduysan bende SGK sonucunu bekliyorum ve dolaylı olarak SGK ile de alakalıydı ! Sormak istediğim sorunun aciliyeti olduğundan burdan belki insanlar yardım edebilir, benim durumumda olanlar vardır diye düşündüğüm için burdan sordum. Sayfayı 3-5 cümle ile meşgul ettiysem kusura bakmayın senin gibi düşünen arkadaşlar !
-
@biristatistikçi ne kötü niyeti ne yardımseveri sana tek bir şey söyledim adam gibi kullan bu forumu kafana göre yazmış üfürmüşsün senin jandarma sınavının kaçla kapattığından bize ne ne alakası var 9 promosyonla. öğrenmek istediğin şey acil ise gir jandarma sitesine açık açık yazıyor adamlar zaten. illa haklı çıkacaksın ya iste bi kere de adam gibi pardon arkadaşlar yanlış yere yazdım özür dilerim desen yemin ederim ezilip büzülücem. benim gibi yada başkası gibi düşünen de yok arkadaşların tek isteği forumu düzgün kullanımıdır eminim.
-
neyse sana başka cevap vermeyeceğim buraya bir şey yazıldığında insanlar umutla açıp bakıyor senin saçma gönderini görüp kızdıkları gibi benim de bu tartışmama kızmasınlar diye
-
@kazm Sen bence yazılanları sorulanları hepsini düzgünce oku ondan sonra klavyene sarıl. Jandarmanın kaçla kapattığı bana sorulduğu için cevabını verdim ! Bana söylediğin şeyi eğer sen "adam gibi" bir cümleyle söyleseydin saldırmak ve aşağılamak yerine o zaman "adam gibi" bir cevap alırdın. Bence arkadaşlara daha fazla rahatsızlık vermeyelim. İyi günler
-
Arkadaş 9.promosyonla alakalı bir soru sormuştu gidip diğer muhattap konuya yazsa orada da bu tepkiyi alabilirdi.zaten açıklanmıyor gerginlik var boş verin demek için yazdım
Şaka maka bugün 70.gün açıklanmadı ama yaklaşıyor diye düşünmeli -
Arkadaşlar 8. Promosyonda açıklanma süreci nasıldı hatırlıyor musunuz?Pat diye açıkladılar mı yoksa başkan sosyal medyadan önce bir açıklama falan yaptı mı?
-
@luthor yüreğime inecek aniden olursa diye korkuyorsun di mi aniden birisi buraya açıklandı arkadaşlar yazacak diye korkuyorum ha
-
Askerde de sabrediyorduk ama en azından ne zaman biteceği belliydi, gerçekten insanların hayatıyla oynuyorlar ve sessiz sedasız bekliyoruz saçmalıklar silsilesi...
-
@kazm Öyle hocam:):)Başkanın tweet bildirimlerini açtım şöyle 1 hafta önceden haber verse kendimizi hazırlasak:)
-
@luthor ben geçen hafta 8.promosyon sayfalarında bayağı dolandım:))işsizlik işte:) sayafa 391 de sanırım açıklandığı mesaj vardı.ama mesajlardan anladığım o gün ve gece ya da hafta bekliyorlarmış ve gece yarısı açıklanmış öğrenip uyumuşlar gibi bir hava vardı
-
@poisson evet başkan o gün teit attı açıklanacak diye gece açıklandı
-
Bu haftayı da bitirdik anlaşılan ...