9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@muratkılıcc Bende ayni fikirdym Açıklansa ve olsa Ankara yolundan dönerim. Girmem müfettişlik falan
-
Olursa benim gideceğim iki sınav var kaymakmlık ve idari hakimlik onlar dışında beni ders çalışmaya birşey heveslendiremez bu saatten sonra
Ama şunu unutmayalım arkadaşlar bu mülakata giren her 4 kişiden 3 ü elenecek kendinizi buna göre hazırlarsanız hayal kırıklığınız o kadar az etkili olacaktır -
@black inşallah aralık da açıklanır sn başkan da müjdeyi veririr inşallah
-
derin bir sessizlik
-
@mağdurum sessiziz ama burdayiz:)
-
Açıklansın artık mülakata girdiğimizi unuttuk
-
Beklemek ne zor bir şeymiş
-
herkes pusuda bekliyormus meger=)
-
42 gün olmuş.
-
@luthor bi 42 sonra da aciklanir heralde hadi yarisi gitmis yine iyiyiz:)
-
Forum sayfasina giriyorum '9.promosyon sgk......' 1 dakika önce diyo lan acaba aciklandimi diyorum ufak bi heyecan ama yine aciklanmamis, aciklanmis olsa belki daha kotu olur diyorum hic aciklanmasin istiyorum o zamanda,ruh halimizle oynamayin arkadaslar yazmayin aciklanana kadar su sayfaya
-
@hattorihanzo Ben de hafiften heyecanlandım Günlük rutine döndü başlığı üstte görüp heyecanlanma işi
-
@hattorihanzo aynen aynen bende o heyecanla açıyorum hemen son yoruma geliyorum birisi arkadaşlar liste açıklanmış diyecek diye ödüm kopuyor
-
@kazm şuan şakasına biri arkadaşlar mülakatlar açıklanmış dese dayak yiyebilir o kadar gerildik şaka kaldıramayız
-
@umrcn bunun şakası olmaz artık kan çıkar
-
Bu sefer 102 gün de değilde 65-70 gün aralığında açıklanır inşaAllah artık ve gib'in 2 bin kişiyi 10 günde açıklaması olayın güvenlik soruşturması nedeniyle uzamadığını da gayet güzel gösteriyor illa ki etkisi vardır ama tek neden değil yani
-
@kazm babam 30 yıllık memur diyorum ki baba açıklanmıyo bi türlü bu mülakatlar bana dedi ki oğlum benim işe girmem 4 ay sürmüştü dedim ki baba sen kimin tarafındasın
-
boşa heyecanlanıyorsunuz şimdiye kadar başkan hep açıklanacağını twitterdan önceden duyurmuş başkanı takip edin boşuna heyecan yapmayın
"....bugün açıklıyoruz" tarzı bir mesaj bekleyin. Gerçi oradan da başkanın attığı tüm tweetler heyecanlandırabilir ama zamanında haberdar olursunuz. -
@umrcn kurum geç açıklıyorsa bizim suçumuz ne sonuçlardan sonrası babanızın zamanındaki ile aynı süreler. Ayrıca buradan da şu anlaşılıyor gelişen teknolojiye rağmen 30 yıldır bu hantal sistem aynı şekilde devam ediyor.
-