9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetcii fark etmez bana hocam
-
@krtalprn hevesim kirildi dun de dernek baskani demis ocaktan sonraya kalir diye
-
Taseron kelimesi duymaktan midemiz bulandi bir aciklama yapip su sinav su zaman aciklancak demek ne kadar zor arkadas.
-
@gizo11 il müdür ve müdür yardımcılarının çoğu denetmen kökenli.
-
Aslında şu sıra memurlara bi haber daha yaptırsak tadından yenmez gündem oluruz
-
@gizo11 Mevcut durumda İl müdürü ve İl Müdür Yardımcıları Denetmenler'den oluşmaya başladı. Tabi şu ankiler eski düzenin denetmenleri olduğundan ne denli verimli tartışılır bu durum. Maalesef bu durumda illerde şikayet oranı çok yüksek. Ancak yine de yeni nesillerin önünü açıp raf ömürlerini doldurup gidecekler bir gün. Yeni nesil denetmen dostlarımızın önü daha da açık olacak.
Ek olarak Daire Başkanı noktasına da denetmenler gelmeye başladı. Bakanlık ve başkanlık birimlerinde de denetmenlere görev verilmeye başlandı. Danışman olarak Kurum idarecileri denetmenlere kıymet verir durumda. Tabi bu konjonktür işidir. Zaman gelip düşmeler gerçekleşebilir. Ancak söylediğim gibi işin anahtarı yeni nesilde. Şu an bir yerlerde olanlardan daha kalifiye bir nesil geliyor. Çok daha iyi yerlere gelme imkanı vakidir.
-
@mağdurum onu bende okudum ama çok yakın demek istemiş bence net bir tarih verememiş oda
-
@paretowilfredo bir an bir duyum bir şeyler söyliceniz diye bildirim geldiği anda elim titredi hocam
-
@krtalprn Maalesef dostum durum stabil. Geldiği aşama hakkında bilgimiz var, işin artık sonu ama ne kadar daha durur sarkar bilmek çok mümkün değil.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
-
Dün akşamki çalışma oldukça iyi geçti, emeği geçen arkadaşlar sağolsunlar, var olsunlar. Bu akşam daha organize bir şekilde devam edelim. TT olamayız belki, ama sesimizi duyursak yeter.
-
@paretowilfredo Hocam geldiği aşama tam olarak nedir?Forumda çok çeşitli duyumlar oldu.Soruşturma sürüyor dendi,bakanın imzasında dendi ama tam bir netlik kazanmadı.Sizin duyumunuz ne yönde?
-
Etiket önerim, #SGK9DnmDenYrdSonucBekliyor
@paretowilfredo ve diğer kardeşlerim, güzel ve etkili bir etiket oluşturmaya çalışalım akşamdan önce -
Aksamki tagda fatih portakal i da ekleme fikri iyiymis . Bunu da unutmayalim arkadaşlar
-
@budageceryahu Dostum hep destekçiyim biliyorsunuz. Bir aksilik olmadıkça ben oralardayım inşallah.
-
@paretowilfredo Etiket işi sizde ama ben de o vakte kadar işlerimi halledeyim
-
@paretowilfredo üstad SGDD başkanının verdiği cevap hakkında ne düşünüyorsun tahmin olarak mı ele alalım yoksa tecrübe mi:))
-
@yunni61 Dostum Sinan Üstad'ın tecrübesi yadsınamaz ancak dernek başkanı olması hasebiyle kulağına değen bir şeyler de olduğunu düşünüyorum.
-
@paretowilfredo salı gününden sonra açıklanacağı havası var söyleminde bakalım bekleyeceğiz
-
@yunni61 neden salı ?