9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Evet Arkadaşlar yine klişe bir kaç tatlı söz ile elimiz boş kaldı zannediyoruz ama hayır.
gördük ki samimi şekilde etkinliklere katılım sağlamamız bizlere sonuç verdirmeye başladı. Arzu erdem sgd derneği ayla Pektaş ın memurlar’ ın desteğinin üstüne etiketleri çoğaltarak daha çok destek alabiliriz. -
@maricinal hocam zaten derneğin doğrudan açıklanmasına ilişkin bir bilgisi olması pek mümkün değil ancak başkana veya ilgili kişilere durumu iletip bizim adımıza bu sürecin uzadığını söyleyebilir. Bunun bir etkisi olur mu olmaz mı bilemeyiz ama biz bir şey yapmadıkça süreçler giderek uzuyor ve işin kötüsü bu sürelere alışıyoruz tepki dahi gösteremiyoruz. Geçen alımda 2. ay dolarken tepki gösterilmeye başlandı bu sefer 3. ay dolarken belki gelecek sefer 4. ay olacak.
Ben geçen alımda bu kadar süre bekledim ve sonuç olumsuz oldu bu sefer de olumsuz olmasının önünde bir engel yok 10.promosyon için beklerken gene bir tepkisizlik olursa belki kurumda bizi sallamayacak sonuçları 5 ayda açıklayacak. Öğretmenlere her fırsatta kızılıyor ama bence adamlar çok haklı her fırsatta haklarını savunuyorlar eğer onların mülakat sonuçları 3 ay açıklanmasaydı şuanda bu meclis gündemine dahi gelirdi. Biz ise daha twitter da tweet atmaya çekiniyoruz
-
Baştan sona tamamen bir safsata yapılan açıklama o yüzden büyük bir çoğunluğun da dediği gibi etkinliğe tam gaz devam etmeliyiz arkadaşlar. Elimizden gelen buysa ve iyi kötü sesimiz bir yerlere ulaşmaya başladıysa buna ara vermeden her akşam gücümüzün yettiğince ve daha organize bir şekilde devam etmeliyiz
-
Derneğin yazdığı yazı ben şiş yansın Ne kebap tarzı bizim mağduriyetimizi dile getirecek bir şekilde yazılmamış Ne bir tepki var Ne bir istek tamamen sacmalık
-
Hep destek tam destek ama umarım bu mülakatın açıklanma süreci doğru orantılı bir şekilde artmaz . Eğer yılbaşı sonrasına kalırsa başka önceliklerde girebilir sürece ve 100 günleri geçebilir . Inşallah böyle bir sonuç olmaz . Her gün onlarca kez sgk ya girmekten sıkıldım artık bide bu sürecin açıklandıktan sonrasıda var . Allah herkesin yardımcısı olsun
-
Dernek bir şekilde açıklama "gereği duymuş" ama hiç etkileyiciliği tarafı yok maalesef, tweet atmaya devam edelim. 19:00 da topluca attığımız tweetler haricinde ara ara yine etiketleyip atalım.
-
19.00 da tek yürek olmaya devam
-
Bencede Yılmadan devam etkinliklere
-
Evet kafayı yiyoruz arkadaşlar. Süreç bir önceki promosyonlar kadar uzamaz denilirken geldiğimiz şu hale bakın. Yapılan etkinliğe, derneğin en azından bir cevap verip kayıtsız kalmaması başarıdır. Sağ olsunlar. Ancak hem ayranım dökülmesin hem ''Müjganım'' üzülmesinli ifadeleri çok duyduk. Kendileri evet sendika şeklinde bir örgütlenme değildir belki ama ne dernekler vardır ki kendi üyelerinin çıkarlarını korumakla birlikte toplumun tüm kesimlerine varlığını hissettirmiştir ve geniş kitlelere seslenebilmiştir. Kendilerine haddim olmayarak önerim amerikan sendikacılığı etkisinden kurtulup öğretmen atamaları için uğraşan, onların mülakatlarına büyük ölçüde müdahil olan sendikaları örnek almalarıdır.
-
İlginiz,cevabınız için teşekkürü borç biliriz ancak 3ay kısa bir süre değil ve bu sürecin daha da fazla uzamaması için Sn bakanımıza ve başkanımıza bir açıklama alana kadar yazmaya devam edeceğiz derneğinizin gücü sayesinde sizde desteğe devam etmek isterseniz 19.00da buradayız.. @sgdenetmenleri
-
Arkadaşlar akşamki etkinlik için tag belli mi
-
Dünkü tag iyi bence
-
Tag çok mühim değil zaten tt listesine girmek gibi bir hedefimiz yok o yüzden; bakan,başkan,müşteşar,kalem müdürü,dernek,sendika,millet vekili ne bulursak etiketleyip mağduriyetimizi dile getirelim.
Bu sefer 8.promosyondan ders çıkarırlar o yüzden mülakatlar erken açıklanır umutlarıyla başlayıp şimdi 100 günü geçer mi tartışması yapıyoruz nerden nereye. -
bu haftadan basta cok umitliydim.okudugum duyumlar vs resmen az kaldigi ve ocaktan onceye yetistirilecegi tarzindaydi simdi ise resmen 102 leri biz de mi gorecegiz diyorum.
-
Yarin da aciklanmazsa ocak 2 yi mi bekleyecegiz of çin iskencesi resmen
-
Yarin da açıklanmazsa rekoru kırarız. Artik 102ye de razıyım
-
Enseyi karartmaya gerek yok önceki verilen duyumlar da yılbasindan önceye yetistirilmeye çalisildigi yoksa ocağa sarkacagi yönündeydi Bize düşen kamuoyu yaratarak mümkün olduğunca daha da kisaltmak ha gayret biraz daha sabır arkadaşlar
-
Bu forum da olmasa hiç çekilmicek bu işkence
-
Etkinlik dünkü başlıktan devam mı?saat kaçta?
-
Facedeki gruplara söyleyen arkadaşlar bugünde size zahmet söyleyin de yine etkili bir şey yapalım