9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@jsmill 2 sayfa ne açıklamışlar ya çok merak ettim.hesabın ismini tam yazabilir misin?bulamadım
-
@jsmill haber verdiğin için sağol. Şimdi gördüm ve çok mutlu oldum. Arkadaşlar retweet ve favlamak yararımıza olur sanırım. Hem başkan da etiketli zaten ayrıca teşekkür etmiş oluruz böylece diye düşünüyorum.
-
@sgdenetmenleri twitter hesap ismi.
-
İlk başta pek takmamışlardı ama şimdi gönlümüzü aldılar denetmen olursam üye olurum artık
-
her aksam etkinlige devam edelim .etkili oldu resmen.hadi insallah hakkimizda hayirlisi olsun
-
Sağolsunlar ancak bir cevap yok yine zaten sabırla bekliyoruz birde ülkenin durumu bir tek denetmenlik sonuclarını mı ilgilendiriyor maliye bakanlığı alımları polis vb hiç etkilenmiyor..
-
Sacma sapan bi hikaye anlatmışlar. Olaganustu süreçlerden geçiyoruz da filan da falan. Sıktı artik. Olağanüstü sureclerden gecen tek sgk mi ! Bir sürü kurum sürecini coktan tamamladi. Bunlar 3ay icinde hem ilana cikip atama yapan kurumlar
-
@shady1 guy hemen aciklanmisti onlar farkli ulkede calisacaklar sanirim
-
Etkinliklere devam edelim.Sonuç almaya başladık.Eğer şimdi bırakırsak dernek gazımızı alıp bizi susturmuş gibi olacak.Henuz yetkili birileri aciklama yapmadi.
-
Bence 2, 3 günde iyi yol aldık.
-
Arkadaşlar Sosyal Güvenlik Denetmenleri hesabından cevap gelmis twitterdan Sinan Uzunpınar da rt yapmıştır.
-
Ohoo ben uyumuşum:)
-
@denetcii cevap ne yazmis?
-
Sgdenetmenlerinin paylaşmış olduğu o iki sayfa açıklamanın altına Sayın Bakanı ve Başkanı etiketleyerek devam mı etsek. Daha da dikkat çekebiliriz sanki.
-
@terkiphatasi üstteki arkadaşın paylaştığını kastettim hocam
-
Sgk teftis baskani beklemekle alakali twitter a soyle bisey yazmis
İnternetinize, bize işkence yapın diye abone olmadık. 03123474444'teki müşteti temsilcileriniz 7\24 uyuyorlar. "İlk sıradasınız, 20 saniye bekleyin" deyip de 720 sn bekletmenin açıklaması var mı? -
@terkiphatasi gerçekten çok bekletmişler ayıp etmişler
-
@staticman Mantıklı hocam ben Başkanım etiketleyerek cevap attım siz de atın
-
dernek amiyane tabirler bizi bu süreç içinde takmazlar demeye getirmiş . Ben sayın başkandan bir açıklama gelmediği sürece sonuçların açıklanacağını düşünmüyorum.
-
Az çok ses getirmişiz demek bence de herkes açıklama tweetini bakanı ve başkanı etiketleyerek cevaplasın belki bi işe yarar