9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bence de aynı yağdan devam edelim
-
@burcus, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bence de aynı tag dan devam edelim
-
Daha başka etkili etiketlenecek isim örnekleriniz var mı??
-
Arkadaşlar dünkü etkinliğimiz sonuç verdi ve en azından sosyal güvenlik denetmenleri derneğinden yazılı açıklama geldi.Bugün de aynı şekilde birlik olmaya devam ediyoruz.Aynı şekilde 10. Dönemi bekleyen kardeşlerimizden de destek bekliyoruz.Saat 19:00 da #sgdysonuclarınıbekliyoruz tagı ile sizleri twitter da görmek istiyoruz.Son bir gayret sonuç alacağız inşAllah.(Sn.Başkanımız ve Sn. bakanımızı ve milletvekillerini etiketlemeyi unutmayalım) Facebook tamamdır
-
Bu haftadan çok umutluydum
-
Etiketlere cumhurbaşkanı başbakan falan etiketlesek bir faydası olur mu sizce?
-
@luthor gazateci Sn. Yusuf Kaplanı etiketleye biliriz geçen sene guy ilanı için oda çabaladı
-
@yenisafakwriter twitter adresi
-
VMY ve Sgk muf. Sonra açıklansa daha iyi olur gibi duruyor
-
Bizi beleşten uzman, denetmen yapın diye değil de, sonuçların açıklanması için yalvarır hale geldik artık.
-
Sgdy diye yazınca etiketledgimiz ünlüler anlamıyor. Tagdan ayrı olarak denetmenlik vs yazarsak yazar, vekil derdimizi anlayabilir. Öteki türlü bilmeyen adam ne dediğimizi anlamıyor
-
@krtalprn dün etiketledim ama dikkatini çekmedi sanırım daha çok yazalım
-
#DenetmenYardımcılığıMülakatSonuçları nasıl bi tag en azından ne olduğu anlaşılır
-
@lucass hocam facebook a da yaydık şimdi tag değiştirmek mantıksız
-
@denetcii tamam dostum zaten çok öenmli değil hani insanlar tam anlamıyo diyenler olmuş o yüzden dedim gerçi anlayanlarda cevap vemiyo ama meyse
-
@lucass Vallaha senin tagı daha çok beğendim de gruplara yazdık diğer tagı:)
-
#DenetmenYardımcılığıMülakatSonuçları olsun ya değiştireyim ben facede
-
@denetcii daha vakit var zaten herkes birbirini takip ediyo tagı sen başlatırsın bizde yayarız orda eğer yazabiliyosan düzeltelim bencede
-
Küçücük de bir duyumu olan yok mu bugün
-
@lucass düzelttim kardeşim