9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Ben gözümü kararttım cbaşkanı ve başbakanı da tweetimin altına etiketleyip desteğinize ihtiyacımız var yazdım istemekten zarar gelmez :)))
-
arkadaşlar son twitlere aklınaza gelen gazeteci yi ekleyerek twit atarsak acındırıcı bir içerikle belki bi destek gelir
-
@nonbisinidem Yok ben anlamadığım için sormustum ama şimdi bakınca anladım daha iyi teşekkürler
-
@harristodaro yetkili kişiler zaten bu yazdıklarımızı görüyor. Sesimiz yeteri kadar çıkmadığı için cevap verme bile gereği duymuyolar. Ama bir gündem olsak bak o zaman görne olacak
-
arkadaşlar görülme ve kaç twit atıldığına nereden bakıyorduk.
-
Ayla pektas birkac arkadasin tweetlerini begenmis bizde beğenip yorum yapalım öne çıkaralım sonuçta duvarında gozukecek arkadaşlar bu favlar, retweetler.
-
300 twit var ya da yok.Atılan twitlerde aynı kişilerin 3 5 twit atması ile bu sayıya ulaşmış.Toplasan 100 kişi falan katılmış heralde.Bu sınava 1600 kişi girmemiş miydi?
-
@luthor kardeşin bizde bırakalım olsun bitsin.Enayi değiliz vallaha artık 100 günde mi olur 200 mü okur Allah büyük
-
@denetcii neyse iyi tarafından bakalım rekor bizim promosyonda kalcak guinness'i çağırıp tescilletsek mi napsak :)))) valla sinirlerim bozuldu artık gırgıra vuruyorum kusura bakmayın
-
geçen sene 102 günü gördüm çok da uğraştık fln ama..çok da germeyin kendinizi bizi pek duyan yok duymak isteyenlerin de yapacağı bişey yok
-
@nonbisinidem İnan bizi enayi yerine koyanlar da arada foruma bakıp gülüyorlardır hocam
-
@denetcii Böyle sonuç alamayız zaten.Tamam tt olmak derdimiz yok ama en azından 1000 twitin altına düşmemiz lazım mantıken.
-
300 - 400 kişi aynı anda başlayabilsek tt ye bile gireriz ama neyse
-
@luthor açıkçası çok hevesliydim ama benden bu kadar hocam daha fazla enayi yerine konulmak istemiyorum
-
Hep ayni kisiler tweetliyor diye yazim dedim sonra vazgectim cidden enayi yerine konulma hissi bile kötü . Şu günlerde bile taşın altına elini koymayan kisilere ilerisi icin diyecek bisey yok
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Sosyal Güvenlik Denetmenliği mülakat sonuçlarının açıklanma sürecinin uzun olması ile ilgili bir öngörümü belirtmek istiyorum. Sosyal Güvenlik Kurumu yapmış olduğu sınavların bir çoğunda mülakat sonrası güvenlik soruşturması sürecini başlatmaktadır. Güvenlik soruşturması süreci sona ermeden de mülakat sonuçlar ilan edilmemek. Maliye Bakanlığında durum böyle değildir. Örneğin Guy alımlarında mülakat sonuçları 1 hafta içinde açıklanır ardından güvenlik soruşturması işlemleri başlatılır. Güvenlik soruşturması sonuçlanan kişi sayısı yeterli düzeye ulaşınca grup grup eğitime çağrılır. İlk grupta eğitime başlayan için süreç kısa son grupta göreve başlayan için ise oldukça uzun olmaktadır. Güvenlik soruşturmasının tamamlanma süreci yasal olarak iki aydır. Evrakların ilgili birimlere ulaştırılması ve güvenlik soruşturması evraklarının geri dönüşü ve posta işlemleri de bir ay kadar bir süre alsa bu süreç SGK adına en az yaklaşık 3 ay gibi bir süreye tekabül etmektedir. 3 ay sonrası için her an açıklanması da olası bir durumdur. Şimdi eğer güvenlik soruşturması süreci tamamlanmadı ise sosyal medya çabaları çok işe yaramayabilir ama bir kaç kişinin güvenlik soruşturması kaldı ise bu durumda dikkate alırlar. Adem Kaya hova böyle yazmış
-
Arkadaşlar bir arkadaşımızın komisyon üyeleriyle yapmış olduğu görüşmeyi size aktarmak istiyorum. Şuan sosyal güvenlik denetmen yardımcılığı için listeler bakanlıkta(kesin). Bakanlık ne zaman kuruma gönderirse o gün yayınlanacak.
ADEM KAYANIN ÇALIŞMA SORUNLARI FACE GRUBUNDAN ALINTIDIR.
-
Arkadaşlar aynı kişiler tweetliyor diyoruz ama bu forumu mülakata giren her kişinin takip ettiğini sanmamakla birlikte facebook gruplarından yoğun destek almamız gerekiyor yoksa böyle 300-400 tweet atılır ve hep aynı kişilerle sınırı kalır
-
@aslan-reyiz Sayın Bakanımız yurtdışındaydı imzasından sonra kuruma geleceğine göre bu da demek oluyor ki yılbaşından sonraya kesin kaldık
-
@erkek-medusa acındırici birsey yazmaya gerek yok ki herkes içinden geçeni yazsın zaten direk durum anlaşılıyor