9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@fatman06 aciklanmadi sgknin sitesinden takip edebilirsiniz. bende benzer fikirdeyim. 2 sini ayni anda kazananlar olabilir .
-
Şimdi bi haber gelse açıklandı diye ne güzel olur
-
Arkadaşlar bir gün etkinliğe katılmadım ne yapmışsınız öyle ya valla mahfi hocanın destek vermesi çok iyi olmuş bir çok bürokrat doğrudan görür hiç değilse süreci hızlandırır. Etkinliklerin işe yaramayacağını kim söylerse söylesin takmayın işe yaramasa bile boş durmaktan iyidir en azından oyalanmış oluyoruz.
Nedense bu güvenlik soruşturması süreci sadece bize(A grubu) işletiliyormuş gibi geliyor yoksa öğretmenleri bu kadar bekletilmesi durumunda gelecek tepkiden mi korkuluyor? Her süreç uzadığında gvs yapılıyor, ohal dönemindeyiz sabredin vs. dendi ama ohal öncesi de hep benzer şekilde uzun sürmüş eğer bir hata var ise süreç düzenlensin insanlarda aylarca bir mülakat sonucunu beklemesin. Benim düşüncem bu eğer kazanmış olsam o g.soruşturmasını 4 ay da beklerim hiç değilse sorana kesin bir şey diyebilirim ama şimdi muğlak cevaplar vermek zorunda kalıyoruz.
Ayrıca şuanda bize bir soruşturma yapılıyorsa bu resmi olarak yapılsın(müfettişlerde soruşturma evrakı istedikleri gibi) ki kazananlar tekrar bir soruşturma işi ile 2-3 ay daha bekletilmesin nedir bu Allah aşkına 2-3 ay mülakat öncesi 2-3 mülakat sonrası...
-
@black valla ben de anlamıyorum bi insanı soruşturmak otoriteler açısından ne kadar sürebilir ki bi de anlamadığım hangi durumda açıklandıktan önce hangi durumda açıklandıktan sonra yapılıyor valla bize öyle şu an için gelen giden soran soruşturan yok kimisi diyor açıklanmadan önce polis soruşturuyo kimisi diyor daha sonra yani bunun böyle net bir prosedürü yok mudur çözemedim gitti
-
@safitürk69, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@dikey katılıyorum SGK sadece gelen listeyi yayınlıycak anladığım kadarıyla. Geçen alımda Başkan bile bu yüzden yanıldı. Gönderecez demişler Başkan açıklama yaptı, sonra göndermeyince başkanın sözü yerde kaldı. Başkan bu yüzden sessiz davranıyor olabilir
Insallah o yuzden sessiz kalıyordur insallah bakan bir an imzalayip gonderir de sgk da hemen aciklar. O zaman etkinlikleri sadece sayin bakana yonelik yapalim digerleri ellerinde olmadigi icin yardimci olamaz zaten ama bakana yonelik etkinliklerle kamuoyu olusturup dikkat cekebilirsek neticeye daha hizli varacagimizi dusunuyorum
-
Madem bakanlıkta; Sayın Bakanımız yılın son iş günü bugün imzalayıp gönderse, SGK yılın son fazla mesaisini yapmak zorunda kalıp gece 12 gibi açıklasa...
-
20 kişilik de il göç ilanı gelmiş beni bi gülme aldı gece gece :)))) gülerim ağlanacak halime
-
Valla hakkımızda hayırlısı il göç te 20 kişi ilanına çıkmış dua edelimde bu forumdakilerin yüzü gülsün içim karardı gece gece
-
Puan türleri çok var biraz sıkıntılı
-
Tüm yollar sana çıkıyor tek ümidimsin SGK.
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aslan-reyiz bu eski bilgi biz bunu kaç sayfa önce konuşmuştuk
Kusura bakmayın hocam haber verim.dedim görünce eski sayfada var mı bakmamistim
-
Arkadaşlar günaydın bugün müsait olanlar kurumu arayamaya çalışsın csgb özel kalemi ve kurumu son iş günü biraz bastırıp bir şeyler öğreniriz belki
-
Hayirli cumalar insallah bugun hayirli guzel sonuclarimiz olur da aciklanir
-
ümitlerim tükendi
-
@terkiphatasi ter amin inşallah en büyük temennim
-
Biz burda etkinlik yaparken kimse yoktu. İl göç için bakıyorum herkes etkinlik demeye başladı. İibf den birşey olmaz.O kadar etkinlik yaptık amaannn bunlarda diyenler şimdi kendileri için etkinlik istemeye başlamış .
-
Bugün için duyumu olan var mı yoksa bu senede mi işsisiz?
-
ben yine twitterda olmaya devam edeceğim.en azindan uzerime dusen her seyi yapmis olurum.
-
@paretowilfredo üstadım paylaşmış gördünüz mü bilmiyorum twitter da bundan sonraki promosyonlar için kpss puanı + mülakat puanı ortalaması ile alım yapılacak ve mülakat açıklama süreleri 30 günü aşmayacak ve atama süresi 10 gün içinde gerçekleştirilecek çok güzel olmuş düzenleme bundan sonra bu kadar bekleme süresi olmucak hayırlısı ile
-
@krtalprn sure konusu super de diger kisim yani mulakat puani kismi beni dusundurdu