9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Biz daha çok bekleriz bence
-
Hayırlı Cumalar arkadaşlar öğle arasından sonra aramaya devam edelim herkes arasın lütfen Allah rızası için
-
Ben acmamalarini iyiye yoruyorum normalde acan biri illa ki oluyodu fakat bu kadar kisiye bi alo denmediyse bi ihtimalde isleri basindan askin olabilir cok mu iyimserim acaba
-
@hattorihanzo ben daha önceki sayfalar da bir yorum hatırlıyor gibiyim açıklayacağımız zaman telefonları açmayız gibi bir şey diyordu yanlış mı anımsadım o iletiyi yazan arkadaş hatırlıyor ise hatırlatır ise sevinirim ve öğleden sonra aramaya devam edelim arkadaşlar
-
@krtalprn o arkadas bendim ama durduk yere heyecan yapmayalim ortam gergin zaten gorevli bana o gun geldiginde telefona cikmayabiliriz demisti ama tekrar edeyim su an ogle saati ve cuma biraz gec isbasi yapabilirler veya yilin son isgunu oldugu icin farkli bi yogunluklari olabilir
-
@hattorihanzo anladım hocam belki başka bir işten ötürü yoğundur telefonu açmayinca sizin dediğiniz geldi direk aklıma ama yinede aramaya devam edelim
-
@krtalprn umut bu topraklari terk etmedi daha
-
@hattorihanzo denemeye devam hocam
-
@hattorihanzo dostum sence il göç kaçla kapatır puan olarak?
-
@safitürk69 işte kaç gündür anlatmaya çalıştığım buydu üstad yemin ediyorum bana bile gelmesin il göç ama bahsettiğimiz o insanlara gelmedi diye hiç üzülmüyorum
-
@pershing hocam 8 puan turu var 400 kisi cagircak ben 87 ustu falan bekliyorum ama 80 üstü herkes basvuru yapabiliyosa sansiniz ne olursa olsun deneyin
-
@hattorihanzo Vallaha benim 88.4 tedirginim
-
Şimdi aradım konuştum bir bayan ile bize gelen bir şey yok dedi bende dedim bakanlık ile bir arkadaş konuşmuş sgk yı arayın demişler dedim bize gelen gerçekten bir şey yok dedi bende bugün için hiç mi umut yok dedim maalesef dedi ama çok sıcakkanlı yardımcı olmaya çalışan biriydi
-
@krtalprn bugün de yalan oldu herhalde
-
@denetcii hocam valla bende olsam tedirgin olurum su gelen ilanlarda toplu alim olmadigi muddetce 90 ustu rahat eder
-
@hattorihanzo hayırlısı olsun sgk olsun da atraksiyona girmeyelim hiç
-
@denetcii özellikle bugün için sordum boşa ümitle beklemeyelim diye bugün için zor maalesef dedi bende en azından bugün kimsenin içi kıpır kıpır beklemesin bilginiz olsun istedim
-
@krtalprn calisanlar cidden cok sicakkanli yardimci olmaya calisiyolar yerinde gordugum icin soyluyorum telefona cikmama keyfi olmuyo arkadaslar
-
@denetcii 1 0 olsun bizim olsun
-
Diğer alımların sonuçlandığını düşünürsek Yedeklerin çok sarkacağı bir ilan olacak yani Sgk bu sene İçin can suyu olacak diye düşünüyorum ortalık yanıyor resmen ilan var ama hepsi birbiriyle aynı kefede hep aynı isimler aynı yüzler sınava giriyor Sgk biraz olsun rahatlatacaktır hayırlısıyla bir açıklansa..