9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson hocam maalesef zorladim ama cikmadi bi seyler gonul isterdi guzel haberlerle doneyim
-
@hattorihanzo bu kadar uğraştığın için teşekkürler
-
@hattorihanzo kuruma gelmediği kesinleşmiş oldu galiba
-
2017 yi kapattık anlaşılan.
-
o zaman bugün yalan olur =(((
-
@hattorihanzo çok sağol hocam vakit ayırdın...
-
@hattorihanzo Kimse net bir tarih verip sorumluluk almaya çalışmamış anlaşılan.Listeler geldiğinde süreci uzatmayacaklarını belirtmeleri umut verici.
-
Arkadaslar nacizane fikrim ankarada ikamet edipde gidebilecek 5 10 kisi varsa kurumu aramak yerine kuruma gitmek daha iyi olabilir gibi gittigimde sanki hic beklemiyolarmis gibi bi ortam vardi
-
@hattorihanzo kesinlikle katılıyorum. Telefonla zaten sürekli aranıyor, tweeterdan yazılıyor bir de gidilirse iyice baskı kurmuş oluruz. Kendileri de bakanlıkta ise irtibata geçerler yada ilgililere durumu bildirirler belki. Buarada arayanlardan da gidenlerden de Allah razı olsun. Bu destekler hepimiz için.
-
@hattorihanzo sağolasın hocam Allah razı olsun tekrar
-
@mk5561 hocam kavgaya gidermis gibi degil ama ayni anda 3 telefon caliyo tek gorevliydi gittigimde hali ile acamiyo ama 10 kisi ayni anda gidilse sanki daha etkili olur gibi
-
@cceylan58 SGK Başkan yardımcısının hesabı takipçisi az ve daha aktif gibi ben bugün bu hesaba yazacağım arkadaşlar siz de yazarsanız görme ihtimali daha fazla
-
@krtalprn hocam ne demek mola hakkimi yemekten yana degilde sgkya gitmekte kullandim alti ustu kaldiki bende bekliyorum sonucunu ama burda arkadaslar yanlis anlamayin aciklanana kadar calismayi birakmayin ben bunu gecen yil guyda yasadim 4 te 1 ihtimal var yani geri kalan 3 kisi tekrar hazirlanabilir nacizane fikrim siz kendinizi kisa hazirlayin yaz cikarsa bahtiniza calismayi birakmayin bu ulkenin sizin gibi guzel insanlara ihtiyaci var
-
@hattorihanzo olsun yine de kahramansın karanlıkta gölgen duvarda büyüyerek teşekkürler:))
-
@yunni61 ya soyle diyebilirim ilk once komisyonun toplanmasi lazimmis ondan sonra bize gelir dedi internete yuklemekde 2 dklik is degil aksam 12 yi bulabilir dedi ama su an kurumdami degilmi bilmiyorum ama gorevlide olsa zaten yayinlayacaklar
-
@poisson cok tesekkur ederim boyle konusmayin gaza geliyorum her gün gidemem
-
@hattorihanzo iyi dilekleriniz için teşekkür ederim oraya gitmeniz benim ve burda ki arkadaşlar için çok değerli haklısınız çalışmayı bırakmamak lazım çok teşekkür ederim tekrar
-
Akşam yine yazalım arkadaşlar. Başkanı, yardımcılarını Ne varsa etiketleyelim. Yazdıklarımızı illaki görüyorlar. Unutturmayalım kendimizi
-
Bugünden çok umutluydum oysa ki ağlamak istiyorum
-
Bakanlik Özel kalemini , sgk ozel kalemi , ik yi da aradim hiçbirinin bilgisi yok ya da ketumlar