9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Devam yazalım daha
-
twitter hesabım yok diyen arkadaşlar için bir bilgi paylaşayım twitter da hesap açmak yıl sonuna kadar ücretsiz bence bu fırsattan faydalanın ileride lazım olur
ayrıca üye olurken gerçek isim vermeye gerek yok veya telefonla doğrulama yapmaya vs gerek yok sadece e-posta doğrulaması yeterli oluyor -
hadi arkadaslar TaşeronBittiSıraDenetmenlikte
-
Bende geldim
-
+1 Tweet de benden dostlar..
-
Arkadaşlar neden yeterli katılım sağlanamıyor , anlam veremiyorum
-
Arkadaşlar hakkımızı arıyoruz, kötü bir şey yapmıyoruz. Edep çerçevesinde içinizden geçeni bakan hamıma ve başkan beye yazıyoruz. Twitter’dan müsait olan herkes destek olsun. Terbiyesizlik yapmadığımız sürece hakkımızı aramak amaçlı attığımız tweet bize zarar vermez. Eğer çekinen varsa sahte hesap açsın ordan yazsın. Haydi devam edelim.
-
@neslisahunal cevap bedavacılık sorunu
kısaca işin maliyetine katlanmadan başkalarının yapmasını bekleme ve sonuçtan herkes gibi faydalanma... -
iyi gidiyoruz koyuvermeyin lütfen arkadaşlar
-
Beklemek çok zormuş inşallah bu hafta açıklanır
-
@black katılım o kadar az ki tweetlerim alt alta düşüyor
-
Bence diğer günlere göre katılım daha iyi
-
Stalk sen nasıl birşeyin kime yazayım diye araya araya mülakat komisyon üyelerimin bile hesaplarını buldum umarım kendimi yakmıyorumdur
-
Bir tweetten ne olur demeden katılım gösterelim
-
@neslisahunal maalesef öyle birde etkinlik önceden planlanmadığı içinde katılım az olabilir genelde 1-2 gün önceden duyuruluyordu
Birde olur da denetmen olursam bu derneğe kayıt olmayacağım. Potansiyel 400 üyenin hakkı için 1-2 tweet atılmadı o kadar yazdık hadi gidip birine sormazlar anlarım da bari bunu yapsalardı.
-
@black evet ben de onu anlamıyom. En azından bir haber yap bir şey paylaş. Millet korkuyor mu anlamadım ki. İnsan insana yardım etmeyecekse neden bir arada yaşıyoruz?
-
@burcus Helal olsun hocam.Şuan otobüste yanyana otursak tanımam ben:)
-
@nfs önceki dernek başkanı seçimler olduğu için mi bilmiyorum ama tweet atıp yardım ediyordu yeni başkan tırt çıktı hiç takmıyor
-
+1 Benden
-
@burcus sinanuzunpinar 2.komisyondaki beyfendilerden birine benzettim o mu acaba