9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Burda yazilanlarin çogu listelerin bakanlikta olduğu yönündeydi zaten tutarlilik var Mesele bakanliktan ne zaman gelecegi
-
Listeler orda mi yoksa burda mi diye düşünmeyin artik listeler bende. Canim isteyince yayilayacagim
-
Haydaaaaaaa :))))) Listeler kimdeyse çıkarsın versin lan hasta etmeyin adamı
-
@nonbisinidem bende
-
Bi arkadaşa siteyi takip edin denmiş sadece acaba kuruma gitgide yayınlanma aşamasında mi ? Çünkü genelde bize gelen bir şey yok geldiğinde paylaşıyoruz deniliyordu
-
Arkadaslar aldigim duyuma gore liste msb de ama bakanliga mi gidecek yoksa bakanliktan mi gelsi onu soramadim.ama liste sgk da yani benim duyumum anladigim o yonde.o yuzden ya cok kisa surede aciklanir ya da daha bakana gitmesini bekleriz
-
@terkiphatasi Abi msb ne : ))))) İyice delirdik
-
@zach mehmet selim bagli:)
-
Arkadaşlar listeler yanlışlıkla maliye bakanlığına gitmiş..... Tövbe Yarabbi yaa
-
@terkiphatasi eğer başka dayama tekrar niye bakanlığa gitsin. Zaten bakanlıktan geldi. Duyumunuz güvenilir bir kaynak mi
-
@kardinalist eğer başkandaysa demek istedim
-
@kardinalist benim cok guvendigim bi kaynak is teftis sinavinin 88.5 uzeri kapatacağını soylemisti tuttu forumda da paylasmistim bilenler bilir.eger bakanlik asakasi gectiyse o zaman yakindir insallah aciklanmasi
-
@terkiphatasi çünkü bakanliktaydi zaten çoktan. Sadece bakanın imzası kaldı diyorlardı en son. O zaman başkana ulastiysa bakanlık aşaması bitmistir
-
@kardinalist valla arkadaslar bende sizin gibi bekliyorum yani haber vermek sıkıntılı aslinda ama ben olsam biri boyle bi haberi saklamasa diye düşünürdüm o yuzden acikladim hakkinizi helal edin
-
@terkiphatasi Allah razı olsun inşallah doğrudur mutlu oluruz hep birlikte
-
Msb yi milli savunma Bakanlığı anlayan tek ben miyim haha
-
@shady1 yalnız değilsin kardeşim
-
@shady1 yalnız değilsin bir an yazacaktım vazgeçtim
-
@shady1 aynen ya diyorum trol heralde
-
@terkiphatasi msb bağlı geldi ise ne zaman açıklanır onu sorsaydın hocam