9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
listenin nerde oldugu tam olarak belli degil herkes farkli bir seyler soyluyor.bugun aciklansin sa kurtulalim
-
@Zach Ya onu bence; artık heran açıklayabiliriz orda takipte kalın anlamında dediğini düşünüyorum yoksa senin gibi düşünsem telefonda okadar sakin peki diyemezdim .
-
Yok bu bir haber alan?
-
Artık her güne ayrı bir anlam yükleyip, stresin yürüyen haline dönüyoruz. Açıklansın demekten başka yapacak twitter etkinliğinden başka bir şey de yok
-
Salı gününden ümitli olan bi çevre vardı.. Belkide açıklanır da kurtuluruz
-
@kazm eyvallah dostum haklısın. dediğini deneyeceğim
-
@pareto_wilfredo hocam yokmu içerden bi duyum ?
-
@safiTÜRK69 seni de yoruyoruz ama sana itimadım çok üstad. var mı buraları şenlendirecek güzel bi haberin?
-
@agustcomte arada _ olmayacak yanlis yazmissiniz hesap adini
-
@aday-memur kardeşim samimiyetinden dolayı cevap veriyorum. İnan başka bildiğim yok bende herkes gibi bekliyorum . Ancak @terkiphatasi hocamın dediği doğru ise açıklanması yakındır. Bide arayan arkadaşlar özel kalemi arasın onlar daha çok bilgi veriyor. Kuruma gönderdiyseler bilgi verebilirler. Çünkü bakanın önünde olduğu bilgisini telefonda zorlayarak ben oradan almıştım. Melike hanımdı galiba bakan hanımın kardeşi ve özel kalemi. Ancak direk oraya bağlamıyorlar.oradaki memur dahi bilgi veriyor.
-
@safitürk69 ben iki kez aradım ilkinde güvenlik soruşturması bitti mi gibisinden soru sormuştum. Sagolsunlar daha bitmedi deyip ilgilendiler. 2. Sinde ise ne zaman açıklanır diye sordum bakan hanımın önünde dediler en geç Ocak başı dedi kadın. Yani ufacık bir araştırma ile sizde bilgi alabilirsiniz bunun için torpile felan gerek yok .
-
ben kendi capimda tivit atiyorum.belki bir okuyan olur.siz de yazin arkadaslar lutfen
-
Arkadaşlar özel kalemi aramak lazım o vakit ...
-
Arkadaşlar 0312 207 84 43 iknın numarası mı?İki gündür arıyorum bir kere açmadılar.Biri şu bilgi aldığı numarayı yazabilir mi bir zahmet.
-
@safitürk69 ozel kalemin numarasıni verebilir misiniz
-
@luthor netteki numara buysa bende onu aradım hocam.
-
@safitürk69 üstad senden ricam seni zan altına sokmaya çalışan 1 kişi için buradaki onlarca arkadaşı mahrum etmemen. Tüm toplumlarda bu tarz seçmece arkadaşlar vardır ve var olmaya da devam edecektir. Sen hiç yazmayadabilirdin böyle bir mecburiyetin de yoktu ama allah razı olsun edindiğini paylaşacak kadar sinesi geniş birisin. Allahtan dileğim seni ve buradaki kardeşlerimi BAŞARILI ASİL de görmek
Sağ ol var ol.. -
Ne listeymiş ya hu yakar top misali bir soruşturmada bir bakanda bir başkanda vallahi takip edemez olduk. İçimden bir his perşembe günü açıklanacak diyor inşallah hislerim beni yanıltıyordur da bugün açıklanır.
-
@aday-memur kardeşim İnşallah en çok ihtiyaçı olan kazanır. Guy vmy ayırtedilmesini çok istiyorum.Vmy alınmayacağını bilsem 1 ay daha beklerim. Geç olsun güç olmasın.. Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
Dostlar kafama takılan bir soru var.
Örneğin Ben Sgk yedek oldum diyelim ve beklemeye geçtim. Önümdeki arkadaşlar da vmy kazandı diyelim. Şimdi bu vmy kazanan arkadaşların Sgk tercih yapmamaları direk feragat mı sayılacak yoksa ayrıyetten feragat İçin dilekçe mi vericekler Sgk ya? son olarak tercih yapıp hak kazanmasına rağmen vmy’e gitmek isterse nasıl olacak?
Malum vmy süreci bizimle aynı süreçte ilerliyor yani bizim yedek-Asil durumumuzu en çok etkileyecek olan vmy bu yüzden sormak istedim ama yine de konu dışı olacağını düşünenler varsa baştan özür diliyorum kısa bir aydınlatma yapılsa bile kâfi olur fazla uzatıp sıkılmış canlarınızı daha çok sıkmak istemem