9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@brzezinski pazartesi tatil değil mi?
-
@denetcii +1 bu tag iyiydi hocam direk konumuza yönelik jsarıeroğlu nun göreceği yok msbağlı okusa bu tagı yeter geçenki alımlarda bi açıklama yaptı mutlaka göreceğinden umudum var
-
Sn. Başkan sonuçlardan önce bir bilgilendirme twiti atmış ''az kaldı sürecin sonundayız az daha sabır vs'' şeklinde. Daha bu bile gelmedi. Yılbaşına kadar şu aşamaya gelinse bile güzel haber
-
Sayfa 250 gelinceye kadar ki açıklanacak totemim patladı
-
Yılbaşından sonraya kalacak gibi duruyor bu gidişle
-
O zaman tag #sgdysonuclarınıbekliyoruz her yerde yayalım akşam 19:00 da hazır olalım arkadaşlar
-
1 Ocakta aciklansa ve basarili olsakta 2018 e guzel baslasak.
-
@yunni61 Doğru ya tatildi
-
Facebook 'u hallettim arkadaşlar inşAllah bu sefer daha da fazla katılım olur.
-
Inşallah cumaya kadar açıklanır
-
Nedense ben de cumadan ümitliyim
-
Cumalar hep bekleyişin zirvesi oluyor zaten bende ümitliyim:)
-
baskanimiz bu sefer onden aciklama yapmaz bence baktim da 24 nisanda az kaldi yazmis taaa haziranda aciklanabilmis.simdi sabahina yazar gecesine aciklanir ne zamansa tabii.insallah en gec cumadir.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar etkinliğe varım ancak şahsi fikrim ne kadar uğraşırsak uğraşalım ocağa kalacağına kanaat getirdim artık şu an için tek duâm rekora koşmamak... Maalesef umurlarında bile değiliz ki koskoca ülkenin yapıtaşı kurumu bir açıklamaya dahi bizi layık görmüyor.. Bir kenara çekilip sukûnetimi ve de aklımı korumaya çalışmaktan başka yapabileceğim birşey yok...
-
@denetcii hocam tam 19.00da yazılması mı şart? ben pek anlamıyorum twitterdan aklıma geldikçe yazıyorum ama işe yaramaz mı öyle
-
@bdbd Hocam hep birlikte aynı anda yazarsak dikkat çekeriz o yüzden 19:00 da başlıyoruz
-
Twitter da etkinlik saati belirlenmesinin sebebi normalde TT listesine girmek için yani Türkiye gündemine baktığınızda ilgili başlığın oradaki listesine girebilmek içindir. Belirlenen tag ile ne kadar çok kişi aynı zaman aralığında tweet atarsa gündeme girilebilir. Ancak bizim bu katılım ile TT'ye girmemiz mümkün değil maksat birlikte yazıp dikkat çekmeyi sağlamak bir kişinin attığı tweet görülmez bile ama 100 kişi farklı kişileri etiketleyerek yaparsa birileri muhakkak görür hatta 1000 kişi ile gündeme bile girilir.
-
Ben ara ara atiyorum .Aksamki tweetlerimizde
Mehmetselim bagli
Julide sarieroglu
Arzu Erdem
Fatih portakal
Ztarikdaroglu
Abbas guclu
SgksosyalmedyaGibi hesaplari etiklersek sesimiz duyulabilir
-
Vay be 5000.entry olmus beklemeedeyiz hala