9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
etkinliğe katılım gösteren arkadaşlara teşekkürler atılan mesajları elbette kurumun karar makamları görüyorlardır.Süreç hakkında çok ketum olmaları rahatsız edici sayın Kurum başkanı bir işaret vermeden bu ketumluk çözülmeyecek sanırım.
-
Arkadaşlar son 1 haftadır takip ediyorum forumu bence twitter dan yürümek gayet mantıklı fakat sağlam bir kamuoyu oluşturmak için yanlış strateji izliyorsunuz. Attığımız twit lere bakanı, başkanı vb kişileri ekliyorsunuz ama cevap yok veya ikna edici değil. Görünen o ki baskı kurmadığımız takdirde sgk rekordan rekora koşacak her sene. Yarın atacağımız twitler'e mhp veya chp millet vekillerini ekleyelim derim. Sonuç olarak biz ne kadar yazsak da kamuoyu oluşturmamız zor ama bu şahıslardan sadece biri rt veya favlasa daha etkili bir çözüm olur diye düşünüyorum. Bu tarz konularla ilgilenen bazı millet vekilleri var onlara sesimizi ulaştırabilirsek bence kişiler ve kurum üzerinde gerekli baskıyı kurabiliriz.
-
@erkek-medusa aynı fikirdeyim. Özellikle mhp mv. arzu erdem’i etiketlememiz lazım. Maliye bakanına iibf’lerin durumunu soran o idi.
-
@kpssiibf aynen yarın bir de bunu deneyelim denemekten zarar çıkmaz.
-
Arkadaşlar fatih portakal da okuyor atılan tivitleri.ben bugün yazdım ama sona denk geldim okuyamadı.bence faydası olabilir
-
@jsmill kesinlikle olacaktır seven sevmeyen çok fazla takipçisi olduğuna eminim
-
Günaydın arkadaşlar bugüne sabah haberlerine tweet atmakla baslasak mi ne dersiniz ?Fox Ismail Küçükkaya ya yazalim derim o da okuyor.
-
ben tivit atiyorum baskana bakana .gormezler mi ki yani.bir umut iste.aklima geldikçe yaziyorum
-
- Gündeyiz. Rekora 3 hafta kaldı
-
Arkadaşlar artık ulaşabildiğimiz her kanaldan ulaşmamız lazım haber programları, millet vekili, gazeteci vb en azından onlar sesimizi duyurmada daha etkili olur diye düşünüyorum. Haber programlarına veya kişilere twit atarken tag'ları da burada paylaşırsak daha sonradan giren arkadaşlar içinde kolaylık olur.
-
Arkadaşlar aramızda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba. SGK denetmeni olduktan sonra kurum içi yükselme durumu nedir. Müdür yard. Mudurluk vs. Gibi asamalari var mi. Yoksa denetmen olarak kalınıyor mu
-
@sirius guy da en uzun açıklanma süresine yakalandım burda da olmasın lütfen
-
Bu sene bütün süreler uzadı 8.promosyonu arıyacaz bence
-
Aksam kacta etkinlik olacak ona gore kacirmayalim.
-
@luthor 19 dedik ama tag belli değil daha
-
@krtalprn Tamamdır akşam saldıralım tekrar yılbaşına kadar sonuç almaya çalışalım.Yeni yıla sarkaraa çok uzar bu iş.
-
hicbir aciklama yok .normal mi bu arkadaslar? ocaktan sonraya kalacagiz bu gidise
-
@krtalprn bence tag aynı kalabilir
-
Taşeron lafı tagı gölgeliyor bence #sgdysonuclarınıbekliyoruz daha mantıklıydı yine de siz bilirsiniz tabi
-
@mağdurum moral bozmak yok daha elimizde 3 gün var