9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar mülakata girmeyen kişi sayısı hakkında az çok bilgisi olan var mı?
-
@muratkılıcc erken açıklama bize vurmadı ama erken başlatma işi bir sorun olmaz ise bize uygulanacaktır. Ama bu da olursa yedek duyurusu erken gelebilir bu seferde yedeklerde çok aşağı düşmeyebilir bakalım onu ne yapacaklar yedek duyurusunu eskisi gibi 3-4 ay sonra mı yayınlayacaklar.
-
@aday-memur ben, 1. Komisyonun onundeki gorevliye sordugumda gunde ortalama 5 kisi gelmiyor demisti
-
Benim tek merakla bekledigim husus sgk ile aynı özlük kadrosunda çalışan arkadaşların mülakatı geçip geçemeyeceği . Çünkü bunla ilgili bir düzenleme olduğunu duymuştum başka bu husustan haberi olan var mı ??
-
@aday-memur biri günde en az 15 demişti benim günüm de de baya vardı
-
@agustcomte birkac forumda okumuştum ilkönce guy olup ordan sgk denetmenlige oradan da vmy e geciyorlarmis
-
@b-ays guydan direk vmye değil de sgk ya geciliyor ilginc
-
Bakan hanım asgari ücreti açıklıyor
-
Bakan asgari ucreti acikliyor bu onemli meselede aradan cikti insallah haftaya hayirlisiyla aciklanir da kazanmis oluruz
-
Bende artık önümüzdeki haftalardan çok umutluyum
-
Saat 20.00 da İİBF etkinliği olacakmış. Bizim mevzuyu da araya sıkıştırırız :)))
-
Bütçe görüşmeleri, taşeron düzenlemesi ve asgari ücret tespiti derken ÇSGB yılı bitirdi.
-
Asgari ücret bile açıklandı bizim sonuçlar hâlâ yok:'( inş beklediğimize değer bari :(((((
-
twiter da #iibfye10binuzmanmufettiskadrosu kampanya var müsait olanlar yrd cı olsun lütfen
-
@jamiryoo tag o değilmiş
-
@krtalprn ne peki
-
@jamiryoo belli olmadi daha
-
MhuyDuyGuy ilanıGelsin
Tagin başında # yok ve boşluğa dikkat!
-
tag degisecekmis
-