9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar yoğun katılımla haber kanallarının whatsap ihbar hatlarına mesaj atsak ne dersiniz? Hem böylece medya baskısı oluşturup süreci hızlandırabiliriz
-
Takipçi sayısı fazla olan kişileri etiketleyelim özellikle.
KPSS A kursları veren dershane hocalarının da işine gelir mesela. Kazan-Kazan olayı
Yine aynı şekilde, TBMM komisyon başkanı vekilleri de etiketleyip ilgilerini çekebiliriz. -
ben bimerden dilekçe yazmayı düşünüyorum. Hiç aciklamayin dicem ağustosa kadar. Şubat'ta gidersem askere ağustosta gelmiş olurum. Hem morali bozuk da gitmiş olmam. Ben askerden gelince öğrenirsiniz siz de
-
#DenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın 16:00 da başlıyoruz kardeşler vaziyet alın.
-
Hazırız gözüm saatte bekliyorum
-
Forumu bu saatlerde takip eden var mıdır bilmiyorum ama cok katılım olmayacağını beklesem de twitimi şimdiden hazirladim ben
-
@denetcii hocam face kullanan arkadaşlar gruptan da yazarsa destek aliriz
-
Hocam ben 2 gündür bu işle uğraşıyorum önceki yazılanlara bakarsanız görürsünüz.Bu saattr olacağımı önceden forumdaki arkadaşlara ve facedekilere haber verdik.2 dk önce kararlaştırıp kafama göre iş yapmıyorum yani kardeşler.
-
Başlayalım arkadaşlar
-
Kaç tane atalım ben 10 tane falan attım
-
@gizo11 yavaş yavaş aralıklarla başkan ve bakanı da etiketleyelim.
-
Zaten gündeme giremeyiz o yuzden Bakani ve baskani etiketlemeden atmayalim sesimizi duyacaklardir elbet
-
Sanırım bi cevap gelmicek arkadaslar.
-
Destek veren 5 kişi +1 ler nerdesiniz
-
Biz burdayizz
-
Burdayız sıkıntı Yok mahfi hoca sessiz kalmamıştı ona da mention yapabiliriz
-
@halilhy aynı şekilde arzu Erdem'e de
-
Aynen hep aynı isimleri gördüm nerdesiniz millet
-
Şimdi geldim bende.Herkes aralıklarla 5 10 twit atsın arkadaşlar.Az kişiyiz en azından mevcut sayıyla etkili olmaya çalışalım.
-
Facedeki beğenilere göre daha iyi bir katilin bekliyordum ama hayırlısı artık