9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shady1 arkadaşım kesin bir bilgi değil zaten kurum başkanıyla görüşmedim sonuç itibariyle. Belkide erken açıklanacak kesiblik yok. Ancak sırf sizlerle paylaşmaktı amacım bundan sonra yazmam.
-
Hiç şaşırmadım etkinliklere katılıyorum katılmaya da devam ederim ama bir işe yarayacağını da hiç sanmıyorum
-
@staticman yanlis anlamayin ama zaten burdaki herkesin cani burnunda. Olumsuz seylere de kimsenin tahammulu yok. Bilgiyi paylaştığınız için de teşekkürler
-
Bir gün de sabahın köründe etkinlik yapalım.
-
@brzezinski dostum ben müfettişiliği sadece bir örnek olarak verdim bunun yanı sıra birçok merkez uzmanlık var şu ana kadar rekabet kurumu vs ile beraber 10 kişi gitti bile denetmenlikten şu an yine malum birçok merkez uzmanlık var hem alımı yapılan hem sonucu beklenen hepsini kastetmiştim
-
Ya niye gec aciklansin nedir mantigi baska kurumu kazananin yerine yedekler gecer boyle eziyet cekilir mi?!
-
Zaten feragat eden edecek diye düşünüyorum geç açıklanması bir şey değiştirmez
-
Yok artık ... ne ocak sonu , ne şubat başı... umarım gerçekliği söz konusu değildir.
-
Adem Üstada da sordum böyle bir sey olabilir mi diye kesinlikle bekletmezler açiklamayi islemler tamamlanir tamamlanmaz aciklanir çünkü ihtiyaç çok dedi
-
Ben de uzayacağını düşünmüyorum. Kurum başkaları ne yapacak diye düşünmez. Her kurum kendine göre liste yapar. Bekleme olayına gelince, bir keyfilik olduğunu sanmıyorum, kurumun kendine has bir hantallığı olsa gerek.
Ümit ediyorum az kaldı. -
Eğitim planlaması filan bunlar ilana çıkmadan yapılan şeyler ben de bürokratik süreç bittikten sonra bekletileceğini sanmıyorum İnşallah ilgöç - göç başvuruları başlamadan açıklanır da herkes daha net olarak ne yapacağını bilir
-
Arkadaşlar durun yahu daha şu haftaya başlamadan ümitsizliğe kapılmayalım.
-
Allah rızası için biri artık açıklama yapsa ne var ya burda tükendik hepimiz
-
twitterda nerdeyse yalvarcam o derece
Yahu bir aciklama ya ,deseler ki bu ay sonu aciklicaz ona bile raziyiz -
Mülakata falan girdiğimizi unutalım anca öyle geçer zaman hatta sgk sitesini falan engelliyelim istesekte bakamayalım
-
Allahın izniyle bu alım yedeklere Yarayacak bir alım olacak diye düşünüyorum. Bu süreç eğer daha iyi mesleklerde olanları listeden ayıklamak İçin uzuyorsa belkide bizim hayrımıza bilmiyoruz ama tek bildiğim SGK bana sabretmesini öğretti:) Bir de aklıma takılan bir husus var.
Şimdi yeni yönetmeliğe göre mülakatlar 30 gün içinde açıklanacak. Peki şunu sormak istiyorum Sgk mülakat sonrası gerekeni yaptı bakan hanıma yolladı listeyi, peki bakan hanım süreyi geçirirse yani hala imzalamamışsa ne olacak bunu merak ediyorum? -
@aday-memur Hüküm Açıklama kelimesini ihtiva ettiğinden o süreç de buna dahil olmak durumunda dostum. Tabi kurum isterse uzatmanın bir yolunu bulabilir mi? Bulabilir. Ancak bu şekilde olmaz en azından tahminimce.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim üstad. Bu arada duyumlarını bekliyoruz bilesin
Malum kurum başkanımız hâl gereği 3 maymunu oynamak durumunda kaldı sayın bakanımız da pek umrunda değil gibi
SGK ve çsgb içerisinde ki yetkililer de sanki mülakat hiç yaşanmamış gibi bir hava var
Senden bişey duymak insanı bu süreçte çok rahatlatıyor:) -
@aday-memur Dostum Ankara'da olsaydım inan ki çok daha kolay öğrenirdim ancak işte malesef dışarda olunca zor yürüyor işler. Ama yine deneyeceğim bakalım.
-
@paretowilfredo hadi inşallah allah kolaylık versin gözümüz kulağımız sende üstad.