9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bakanlıktaysa artık neyi bekliyorlar, bizden daha önemli konuları vardı artık onlar da sona erdi. Açıklanması için niye bu tıkanıklık?
-
@furkitofaso en azından beni destekler nitelikte bir açıklama oldu ki bende bunu bir denetmenden duydum bizzat.
-
@furkitofaso Eyvallah hocam.Denetmen alımının uzamasının siyasi nasıl bir gerekçesi var anlamadım ama gece gece tahmin ettiğim cevabı alırım diye pek irdelemek istemiyorum.Sonuç olarak bir rekor patlatıyoruz belli oldu.
-
@luthor bende katılıyorum siyasi bir gerekçe olmamalı kesinlikle pozitif normlara göre bir değerlendirme olmalı fakat hepimiz biliyoruz bunun böyle olmadığını siyasi dememdeki kasıt oydu.
-
Vallaha arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu duyumların denetmenlere kadar düşeceği kanaatinde değilim.Bu hafta açıklanırsa kimse şaşırmasın.
-
@furkitofaso subat ya da bulur mu hocam
Rekor kırmışken tam kiralim
Sinan uzunpinar ‘ yilbasindan sonra aciklanir muhtemelen ‘ demisti . mart ya da nisani kastetti galiba Sinirlerim bozuldu ya -
@denetcii bende denetmenlerin bilebileceğini sanmıyorum haklısınız hocam
-
@b-ays hocam zaman konusunda birşey söylemek cidden çok güç bakan hanım istese yarın imzalar sonraki gün sgk açıklar
-
Gece gece bi gireyim dedim kimse uyumuyomus geceniz hayrolsun arkadaşlar
-
Siyasi süreçler insanı ürkütüyor. Umarım çok fazla siyasi şeyler olmaz. Devletime güvenmek istiyorum bir vatandaş olarak. İçimi bir korku sarınca da bu söz geldi aklıma "İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiçbir şey çıkmaz."
Hakkı olanın kazanması dileklerimle... -
@famefabre abi benim istanbul anadolu yakası inşaAllah olursa eğer yanınızdayım
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@famefabre kardeş bu sondaki not beni heyecanlandırdı sanki biseyler biliyo gibisin:)
Emin ol sure konusunda bir malumat olsa bildiğimizi aktarmaktan imtina etmezdik. Şu an ki vaziyetinizi biliyorum, nasıl beklediğinizi forum sayfasından da takip ediyorum. Not olarak eklediğim kısım için şunu diyebilirim. Muhtemelen il müdürlüğünden 9.donem arkadaşlarımızın geleceği bilgisi veriliyor ki katlarda düzenleme yapılıyor. Bunu sadece bilgi babında sizlerin tatlı telaşına ara not olarak ekledim. İNŞALLAH hayırlı haberlerinizi alırız.
@gokhan
İNŞALLAH, hakkında hayırlısı olsun. -
@furkitofaso şunun şurasında 3 haneye ne kaldı :((((((((
-
@furkitofaso duyumunuzun kaynağı nedir hocam ne kadar güvenilir
-
İlk hafta girenler üç haneli rakamları buldu malesef
-
Ben mülakata gireli 105 gün olmuş sanırım askere gidip gelsem olurmuş
-
Açıklansın artık. Kaçıncı gündeyiz?
-
@gökhan illerde yalnızca il müdürlüğünde çalışılmıyomu istanbul il müdürlüğü beşiktaşta gözüküyo anadolu yakası nasıl oluyo
-
Aramizda kura cekelim biz aciklayalim listeyide yollariz kuruma:)
-
@budageceryahu 88.gündeyiz yanılmıyorsam