9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar illa 1 gün yapacaz diye bişey yok bence hergün belirli saatlerde yapalım açıklanana kadar sonuçta daha iyi ve önemli bir işimiz yok yanlışmıyım
-
@denetcii +1 butun etkinliklerde varim buraya yazmasam da
-
Vallaha her yere yazdım benden bu kadar
-
@sirius eyvallah kardeşim
-
@black Doğrudur hocam önceki promosyonların katkısı büyüktür mutlaka bu dûzenlemede.Ancak ben iş işten geçtikten sonra özür dilenmesinden ziyade zamanında yapılacak basit bir açıklamayı tercih ederim.Tabi başkanın özür dilemesi bile bile mağduriyetin farkında olduğuna işaret o da ayrı mesele.
-
İlk defa bir etkinlikte heyecanlandım arkadaşlar facebook'da talep eskilere göre daha iyi.Lütfen burdada +1 leylim tanıdık arkadaslarimiza da söyleyelim
-
+1tabki burdayım
-
Unutmaz isem inşaAllah benden de +1
-
+1 bende elimdem geldiğince katkıda buluncağım
-
Hadi 5. Promosyon süprizi bizede olsun bu gece ne güzel olur
-
Birlikte nice umutlu senelere çiledaşlarım...
-
Seneye de beklemeye devam
-
Gençler sonuçların hepimizi 2018'e 1-0 önde başlatması dileğiyle hepinize mutlu yıllar :)))
-
Haftasonları zaman geçmiyor pripyat şehrine dönüyor burası, salı gelse de heyecan başlasa yeniden
-
Allah 2018 i bize hayırlı kılar inşallah. İçimizdeki insanlığı kaybetmeyelim de varsın mülakatı kaybedelim. Burda çok güzel insanlarla tanışma fırsatı bulduğum İçin mutluyum allah hepinize herşeyin en hayırlısını nasip eder inşallah.
-
Herkese iyi yıllar dilerim arkadaşlar. Her şey gönlumuzce olsun. Güzel haberler gelen bir yıl olsun.
-
Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah. Burada bekleyen herkes her şeyin en güzelini hakediyor. Herkese bol atamalı yıllar olsun
-
Herkese mutlu seneler arkadaşlar. En başta sağlık olsun gerisi gönlünüze göre olsun. 2018 hepimize güzel haberlerle gelir umarim, bugünden sonra heyecan biraz daha artacak gibi sonuna yaklasiyoruz artık malum herkes için hayırlısı olsun. İyi geceler
-
Çok şükür 2018'e de işsiz girdik. Emeği geçen herkese teşekkürler...
-
arkadaslar merhaba ben de yaklasik 6 senedir issizim.e son guyda elendim.sgk mulakat sonucumu bekliyorum ama umidim de yok acikcasi bu yuzden is kurabilir miyim diye dusundum gepet_ro diye instagram hesabi actim.orda yaptigimiz seylerden satmak istiyorum.retro aydinlatma vs gibi.goz atan olursa bu konuda fikir verecek olursa sonuna kadar acigim. goz atarsanız beni cok memnun edersiniz. saglikli bir yil dilerim.insallah kazaniriz ...