9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black 52 kişiden sadece 7 kişinin her iki puanı da 84 ve üzeri ise geçmiş olsun beyler 85 i bulabilir taban puan umarım yanlış anlamışımdır
-
@davetsiz ben şöyle düşündüm iki puan türü de yüksek olan kişi ankete katılmayı önemsememiş olabilir nasılsa gireceğim diye birde geri kalan puanlarda çok yüksek değil. Tabi şuanki katılım çok az bu rakamlar üzerinden analiz yapmak sağlıklı olmaz
-
@black
Hocam acikla şu sonuçlari sen yapma bari GiB i örnek alma sakın -
@black Güzel düşünmüşsünüz sağ olun, elinize sağlık. Anketinize de katıldım fakat puanların, tam puan bazında olmasının pek sağlıklı sonuç vereceğini düşünmüyorum. Örneğin 85,01 ile 85,99 arasında yığılma olabilir. Milimlik puan farkları söz konusu sıralamalarda. Direkt puanların girilebileceği bir anket yapılması mümkün değil mi acaba?
-
Selam Arkadaşlar, Bir sorum olacaktı.
6 haziran 2017 de askerlik tecili bitti. Fakat askerlik durum belgesinde 30 Eylüle kadar işlemler açısından bir sakıncası yoktur. İbaresi var. Bu arada Yüksek lisansa kayıdı yaptırdım. Fakat Üni. henüz tecil işlemlerini yapmadı. Sgk başvurusunda bir sıkıntı çıkar mı? -
arkadaşlar cok özür dileyerekten bişi sorcam, bu sgk internet sitesinde başvuru yaptıktan sonra başvuru evraknı sgk ya teslim edicek miyiz cok acele bir arkadaşım cvp verebilir mi ? çok teşekkürler..
-
@ecc Sınava katılmaya hak kazanırsanız belge teslimi söz konusu olacak. Bu aşamada yalnızca internetten başvuru yapılacak.
-
@ecc hayır, Ağustos'ta listeler açıklanınca
-
@impressiveunit 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@ecc hayır, Ağustos'ta listeler açıklanınca
çok teşşürler Allah razı olsun
-
@fiscaldrag ilk başta öyle hazırlamıştım ancak herkes puanını girmek istemeyebilir diye bu şekilde yaptım.
@davetsiz sonuçları bu akşam atarım katılım sayısı düşük diye atmak istemedimArkadaşlar birde korkmayın emin olun taban puan 85 e inmez ben maksimum 84 olur diye düşünüyorum
arkadaşlar kusura bakmayın saygınlık düşük olunca herkese tek tek cevap veremiyorum tek mesajda halletmeye çalıştım
-
@black Puanların bilinmesi veya bilinmemesi hiçbir anlam ifade etmezken bu gizemin sebebini merak ediyorum açıkçası Şurada insanların içi içini yiyor, sınava girebilecek miyim acaba diye. İnsanların içini bir nebze olsun ferahlatmaktan başka bir gaye taşımayan anketten bahsediyoruz. Belirsizlikler yeterince can sıkıyor, bizler birbirimize destek olalım en azından.
-
@black anketi ben görmedim beni de yaz hocam
-
@black kaç kişiye ulaştı hocam katılımcı sayısı ?
-
@fiscaldrag bazı insanlar utangaç olabiliyor onları düşündüm benimde aklıma ilk puanların girilmesi geldi ama uğraşmak istemeyenler olabilir diye bu şekilde yaptım
-
@David-Hume an itibariyle 78 kişi merak eden arkadaşlar için sonucu paylaşacağım
-
@black O, utangaçlıktan değil de neyse daha fazla konuşmak istemiyorum İnşallah anketiniz güzel sonuçlanır.
-
Benim p23 88 , p42 82 , başvurmamaya karar verdim başkasınında hakkına girmemek için, vmy guy vb ilanları beklicem giricek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum hayırlısı olsun
-
katılımcı sayısı 84 sonuçları burada https://yadi.sk/i/Mm1ELQQH3LAcPn
dediğim gibi buradaki sonuçlar 3-4 bin kişi olmasını tahmin ettiğim başvuruyu birebir yansıtmaz sadece fikir yürütmemizi sağlayabilir.boş kalan kısımlar kişinin ilgili türde puanı olmadığı için. sonuçların tamamı iibfye ait istatistikten katılım az oldu p13 de kayda değer bir şey olmadığı için eklemedim.
Her iki puan türünde de 84 puan ve üzeri yapan 16 kişi olmuş
-
Geçen alımda istatistik 400 kişiyi dolduramamıştı. Yine doldurabileceğini sanmıyorum!
-
@Keymarsh her türlü dolar baraj 70 400 de 400 bekliyorum bir istatıstıkçi olarak olmassa büyük süpriz olur