9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Yarın uyandığımızda, her sabah olduğu gibi siteye girsek ve açıklanma haberini görsek ne güzel olur ya.
-
Geçen promosyonun gününü duyunca yok artık demiştim. Vay be kendimi yaşarken buldum.
-
Aslında sınav açıklandıktan sonra %75i değil, %50si üzülecek
IIBF için
.1200 kişi sınava çağrıldı
.1100 (tahmini) kişi sınava girdi
.200 (tahmini) kişi bu 4 aylık surecte başka bir kurumu kazandığı için kafasından SGDYi sildi. 70.-80. yedege sıra gelecegini dusursek hayal degil.
.300 kişi atanacak
Geriye 600 kişi kalıyor yani yarısı -
Bu kadar gecikince herkesin ayarları bozuldu... yarın açıklansa da herkes yolunu çizse...
-
@sirius, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Aslında sınav açıklandıktan sonra %75i değil, %50si üzülecek
IIBF için
.1200 kişi sınava çağrıldı
.1100 (tahmini) kişi sınava girdi
.200 (tahmini) kişi bu 4 aylık surecte başka bir kurumu kazandığı için kafasından SGDYi sildi. 70.-80. yedege sıra gelecegini dusursek hayal degil.
.300 kişi atanacak
Geriye 600 kişi kalıyor yani yarısıHahaha : )) demek ki belli bir zaman kısır döngüye dönüyor olay. 8 ay önce 8.promosyon sayfasında yazdığım yazıyı aynen kopyalayıp paylaşıyorum
- Olaya iyi tarafından bakacağım farklı bir pencereden ;
Komisyona girmeden önce sohbet ortamında kapıdaki şef ortalama 4-7 arasında kişinin gelmediğini söyledi.
Ortalama 6 kişi desek 3komisyon var 20 kişi eder.
10 gün sürdü 20 x 10 = 200 kişi kafadan düşün. ( Buradaki herkes kendi geldiğinden emin olduğuna göre
Neyse devam ediyorum bu kadar liseydi dershaneydi incik boncuğa kadar iniliyor ve bu 1000 kişinin içinde diğer kurumları kazanarak gidecek en az minimum 80-100 kişi vardır. Bakınız SGK Teftiş ve SGK uzmanlık vb.
Geriye kaldık 900 kişi.
Mülakat herkesin iyi geçtiğini sanmıyorum illaki zorlanan heyecan yapan vardı. ( Kendim şahit olduklarım var
50 tanesi heyecan, kendini ifade edememe, başka kurum mülakatları durumu vb.
50 tanesi de sorulan sorulara gereken cevapları ya da yetkinliği gösteremediler dersek 800 kaldı.
200u de en kibarca ifadeyle güvenlik soruşturmasına takıldı. 600 kemiksiz kaldık.
300 asıl
300 yedek.
Olay bu mübarekler kimse canını sıkmasın artık.
Gönül rahatlığıyla bekleyin
- Olaya iyi tarafından bakacağım farklı bir pencereden ;
-
@famefabre Hocam siz kazandınız mı?
-
@famefabre elenme ihtimalim azaldıkça mutlu oluyorum
-
- Yedeği verseler hiç düşünmeden kabul ediyorum derim
-
bende bir ara 3 haneyi görmeden açıklanacak diye korkmuştum ama yanıltmadılar yalnız bu 100 gün kazanamayacak kişilerden çok şey götürmüş olacak forumda sayfa da günde kaç mesaj atılıyor bu da çoğu arkadaş ya ders çalışmıyor ya da ders başında adapta olamıyor demektir ilginç bir 100 gün oldu ...
-
Bizim dönemden sonrakilerin Allah yardımcısı olsun. SGK her dönem çıtayı yükseltiyor. Dört haneli rakamları görürler.
-
@budageceryahu Bizden sonrakiler daha şanslı olabilie hocam.Yeni yönetmelik süreleri çok kısalttı.30 gün mülakat sonuç açıklanması,evrak tesliminden itibaren 10 gün atama.
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@famefabre Hocam siz kazandınız mı?
İstanbul'da görev yapıyorum 8.Dönem olarak.
İNŞALLAH sizleri de aramızda görürüz -
@famefabre hocam işe yeni mi başladınız yada şöyle sorayım kaç ay beklediniz asil olarak kazandıktan sonra
-
@fişek-morgen, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@famefabre hocam işe yeni mi başladınız yada şöyle sorayım kaç ay beklediniz asil olarak kazandıktan sonra
Kısa özeti aşağıda belirttiğim şekilde
8.Dönem ilanı 23 Aralık'ta geldi.
20 Ocak'ta mülakat listesi belli oldu.
24 Şubat mülâkat bitişi.
6 Haziranı 7 Hazirana bağladığı gecede sonuçlar 12 buçukta açıklandı ( her saatte olabilir anlayacağınız
25 Temmuz'da il tercihlerimiz sonuçlandı.
20 Ekim'de iş başı yaptım.
( En erken başlayan benden 1 ay önce başladı. ) -
@famefabre hocam sizin hesap tuttu o zaman, demek ki sıra bende
-
@sirius hahahah beni de şahit yazın
-
@FameFabre avrupa yakasında mı görev yapıyorsunuz
-
@brzezinski, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@FameFabre avrupa yakasında mı görev yapıyorsunuz
En son açık adres vereceğim ad soyad, kurum sicil numaramı falan : ))
Hayır Hocam Anadolu Yakasında görev yapmaktayım Maltepe'de -
@famefabre çok görme bize ya kardeşim. sen hiç merak etmiyor muydun :))
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/kurum-sinavlari-mulakat-sonuclari-aylardir-aciklanmiyor
Bir başka haber dostlar