9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
İstatistik candır .d
-
@memorist aynen
-
@Nolmuyor 75 üstü başvuran herkes alındı zaten siz neyin peşindesiniz? Burada 82 ile 81 80 ile sıralamaya giremeyen yüzlerce insan var aklınız sıra dalga mi geçiyorsunuz? Bunca insanin gururuna dokunacak laflar etmeniz hiç hoş değil!
-
@siyahbeyaz yeterlilik sınavında sende aynısı yaparsın kardeşim...
-
@siyahbeyaz hayır dalgası felan yok ama bu istatistikçileri istemiyosunuz biz girmeyelim mi her ilan ibff ye mi gelsin hep siz mi giriceksiniz kurumlara hayır altı üstü 100 kişi açılıyo ona sinir oluyoruz 100 kişiyi sizde bizlere çok görüyorusunuz
-
@paretowilfredo hocam forumda insanların yaşadığı çöküntü üzerine dalga geçmek amaçlı atılan maksatlı yorumlar için bir çalışmanız olacak mı ? Teşekkür ederim
-
@siyahbeyaz alınacakta bir şey yok ayrıca yorumu sileriz olur biter ama alay mahayetinde yazılmadı o
-
@Nolmuyor kardeşim 75 üstü alan herkes mulakata girecek zaten hatta nerdeyse 50 kişi daha lazımdı bulamadılar 400 tamam olmadı kim nereye giremiyor ? Asıl dışarda kalan İİBF oldu ne kullanıyorsun bizede söyle kafa yapsın!
-
@siyahbeyaz alanlar farklı bir kere puan türleri farklı,farklı şekilde degerlndırılıyor yani alınmasın mı istatistkçi o mu derdin o yüz kişide mi size verilsin istatistikçi ölsün derdin o
-
@Nolmuyor Nerede yazıyor istatistik ci alınmasın diye ? Tabiki alınsın alınıyor da zaten fakat zaten 75 üstü puan alan Türkiyedeki herkez altını çiziyorum HERKEZ mulakata hak kazanmış siz hala bizede alım olur mu diyorsunuz! Ne istiyorsunuzun p111 de baraj kalksin 50 puan ve üstü herkez alınsın mi?
-
Altını çiziyorum bu alımda istatistikten basvuran "herkes" yerlesemicek ve haliyle ilan gelir mi diye merak etmek haklari.
-
@siyahbeyaz kardeşim bu sene puanımız yok ondan soruyoruz bizde 2017 mayıs için birşeyleri merak edıyorız bizimki de bir umut diye soruyorz motive olalım dıye soruyoruz
-
@arsenlupen ozaman hocam söyle yapalım 9.promosyon sgk istatistik olarak bir ayrı başlık açılsın o başlıkta yerlesemeyecek 260 kişi için yeni alım ve atanma ihtimali istatistik bilimi ışığında tartışılsın bizde 400 bin İİBF linin halini konuşalım ne dersiniz ?
-
@siyahbeyaz böyle bir ihtiyaç dogarsa arkadaşlar açar. Hangi 400 bin ? Bu sınava talip 79 bin kişi var ve 9. Promosyonu bekleme ve konusma icine girebilecek 75+ okadar bile yok ki bu baslik iibf nin dertleri icin acilmisa benzemiyor. Az farkla kacirmissiniz bu sinavi ve herkese saldiriyorsunuz bence biraz sakin olun hayırlısinin bu olduğunu düşünüp daha iyi calisin. Ha elinizden geliyorsa yine mücadelenizi edip hakkinizi alın ama bu hakkın bu muhattabi yerlestigi halde sinava girmeye hak kazananlar ya da istatistikciler degil.
-
@memorist @Nolmuyor az konuşurken mantıklı ve akla yatkın konuşun. Hem bölüme özel alım oluyor. hemde 75 ile kapatıyor. Başvuru yapan herkes mulakata cagiriliyor. Ben 75 puanı küçümsemem haddime değil. ama sizden 75 alan birisi ile alan dan 82 alan biri arasında fark olmalı diye düşünüyorum. Tabi ki istastikcilerinde alımı olsun ama böyle değil demekki 50 kişi alınsa emek veren 200 kişi mülakata gircek. en azından 40 kişi boş kalmayacak... İnsanlarla dalga geçmeyin süreç zaten zor haddinizi aşmayın...
-
@atiba @siyahbeyaz neyse uzatmayalım konuyu başka yerlere gidicek herkes için hayırlısı olsun diyelım herkes için gönlünüzce olsun alındıysanız kusura bakmayın alay etmek istemem istemedimde gönlünüze göte olsun herşey
-
dostum istatistikçiler üzerinden yersiz bir tartışma dönüyor. sizi anlıyorum ucu ucuna kaçırmışsınız ama burada kızmanız gereken göç il göç sgk uzman yrd ve müfettiş yrd alımlarını açıklamayan kurumlar olmalı. bu alımlar açıklansaydı puan 81e sarkacaktı çok rahat
-
@paretowilfredo Hocam buraya vakit ayırdığınız için teşekkürler. Alımların devam edeceğini söylüyorsunuz herşey güzel ama alım sınav sonrasına kalırsa hangi puan türünden alım yapacak ? Çeko kurumu diye bir algı var ama mülakatta çekodan soru yok. Çekonun etkili olduğu bir puan türü olacaksa en az etkisi %40 oluyor çünkü, e o zamanda muhasebenin etkisi yok ama mülakatta muhasebe soruluyor böyle bir çıkmaz var. Bunu daha önce de belirttim tekrara düştüm ama bu hususun altının çizilmesini gerektiğini düşünüyorum.
-
Dostlar selamin aleyküm. Oncelikle.iki tarafa da nacizane tavsiyem iki taraf olmaktan vazgecmeleridir. Bugun tartistiginiz kisi ile yarin is arkadasi.olacaksiniz insallah. O yuzden bu ikilige gerek yok. Benim cok kiymetli istatistikci ustadlarim var. Gercekten de islerinin hakkini fazlasiyla veriyorlar ve cok iibfli biliyorum ki bu meslege zerre kadar yakismiyorlar. O yonden bunu tartismak yersiz.
Iki tarafin da kendince hakli sebepleri var. Istatistige baska boyle bir is imkani verilmiyor. Bu imkani da korumaya calisiyorlar. Haklaridir. Iibf liler ise diger alimlarin kisitliligi ile bunalmis durumda olan kadrolari bolusmek istemiyorlar. Ama biraz empati biraz hosgoru ile bakin birbirinize dostlar.
Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun. Yeni sureci hep birlikte.idrak edecegiz guzel olalim guzel isler ortaya ciksin.
-
@Sipsilimarpuc hocam hiç bir şekilde şahsi bir durum değil keşke herkes atansa tabiki istatistik okuyan da bizim insanımız mesele o değil ki tamda 90+7 de gol yiyip şampiyonluk kaybeden birine o dakika abi adam güzel gol atti falan demeye benziyor bu yorumlar hoş değil insanlar şuanda burnundan soluyor daha dikkatli yazılmalı bazı şeyler mevzu bu yoksa keşke 1000 istatistikçi alınsın herkes sevinsin. ..