9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@drago aynen hocam yanlış olmuş:)
-
@brzezinski Ben adem hocaya sorduğunda SGK da o kadar uzun vadeli planlar yapılmaz hele ki bu tarz işlerde dedi
-
Plan program yok, sosyal güvenlik sistemi için de aynı şeyler yoktur inşallah :)))
-
@brzezinski, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Duzeltme 03122966053 no bu Arkadaşlar
Bu numarayı arayan var mı ?
-
@denetcii listeler son asamada her an gong calabilirler şubat falan sanmam hiç
-
@denetcii
Oldu olacak aralikta aciklasinlar acelemiz yok Zaten
Sinan bey yilbasi sonrasi aciklanir derken araligi kastetmis olabilir -
@brzezinski Abi dıdısının dıdısı. Şubat2. Ve 3.haftası benim tahminim ama Ocak'ta açıklanamayacağı kesin diyebilirim.
-
@brzezinski üstad sen nereden öğrendin ?
-
@brzezinski Dostum şöyle şeyler yazıyorsunuz, nedir dayanağınız onu da söyleyin lütfen. Yüzlerce kişi bakıyor şu forumlara herkes bir kelimeye 100 mana veriyor. Eğer dayanağınız varsa, şundan ötürü diye yazmanızı rica ediyorum lütfen.
-
Ölüyorum haberin yok sgk :'(((((
-
@slutskyy tövbe estağfurullah ağzından yel alsın hocam :((((
-
Psikolojisi hasar alan baya arkadaş oldu.Vallahi yazıktır
-
@Zach kardeşim yazdigimdan niye bu kadar sitem yaptin ki listeler son asamada zaten ben orda su gün aciklanir demedim ama olan biseyi dedim aciklamayi belki bu hafta yaparlar belki 28 ocaga birakacaklar bi umitlendirme yapmadim taniyan tanir burda laf olsun diye yazmam tahmin değil yine yaziyorum listeler son seyde ama ne kadar bekleriz bilmiyorum ama haklisin belirtmeliydim ayrintilarini @Slutskyy kardeşim bence o kadar emin olma ocakta aciklanmaz diye kesinlik falan yok o kesinligi tepedeki yonetici biliyor
-
@brzezinski hocam sen yazınca umut doluyorum ben kaynak falan mühim değil paylaşman yeter Allah razı olsun
-
@brzezinski Ocak'ta kesin açıklanacağını tepedeki yönetici mi biliyor ?
-
@Slutskyy yönetmelikten dolayı kurum da bastiriyor @paretowilfredo hocam da bahsetti .. Kimsenin keyfi için ocak denmiyor
-
@Slutskyy kaynagin ocakta mi aciklanmaz diyo kardeşim gecen milleti kizdirmak icin yaziyorum dedin bence kimse tepki gostermiyo diye uzatmamak lazim tahminin oysa sana kalsin burda arkadaslar etkilenebiliyor ben de rahatsızım bundan demiyim demiyim dedim de zaten canimiz burnumuzda bilgin varsa de böyle bilgi aldim paylas yoksa moral yok kimsede zaten bunlara gerek yok
-
İş şubata kalırsa zerre kadar şaşırmam.
-
@brzezinski Hocam o ayrı bu ayrı. Onu konuştuk güldük bitti. Kaynağım net Hocam.
-
@b-ays Vallaha anlamadm hocam