9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
2 dk da bir foruma giriyorum yeminle kafayı yedirdiler
-
Bu ileti silindi! -
Mv. Arzu Erdem her şeyi sordu fakat bizim mağduriyetimizi dile getirmedi. Ben mi kaçırdım acaba?
-
@kai-hitwatari bende görmedim mülakatlar da kamera konusunu dile getirdi sadece değil mi ?
-
Arkadaşlar herkes okuduğu bölümü kendi seçti kimsenin bu bölümü okuyacaksın diye zorlandığını düşünmüyorum. Bu durumda da lütfen artık okuduğumuz bölümlerle ilgili ağlaşmayı keselim. Bir insan kendi tercihi olan bir konuda nasıl bu kadar sitem edip abartabilir.
-
@zyn1308 200 kişilik alım 100 düşürülünce akabinde 50 kişi alınsın gibi konuşanlar olunca elde olmadan bir iki laf ediyorsun. Başına gelirse anlarsın canım kardeşim sen damdan düşmeden ben ne desem boş sana
-
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Mv. Arzu Erdem her şeyi sordu fakat bizim mağduriyetimizi dile getirmedi. Ben mi kaçırdım acaba?
Aynn hocam tek kelime etmedi. Sanırım herkes ağız birliği etmiş. Konuyla ilgili Mv. bile bizi görmüyorsa bakana hak vermek lazım. Ya biz etkisiziz ya da topluca koca bir rüyadayız.
-
Eline sağlık admin kardeş
-
Ay yeter istatistik muhabbetinden gına geldi ben de ekonometri mezunuyum arkadaşım nolmuş allahına kadar lanet ede ede istatistik gördüm nefret ede ede bitirdim tezimi spss ve eviews'larla hazırlayıp teslim ettim ama sonuç olarak ben de bir ikt fak mezunuyum o zaman beni de hem ikt hem fen fak mezunu saysınlar istatistiğe verilen kadroyu bence ben de fazlasıyla hakediyorum NOKTA!!! Yeter artık millet neyin derdinde siz neyin derdindesiniz höööhhhhh.....
-
@kai-hitwatari @pareto_wilfredo dan gelecek cevabı beklemek lazım.Bizi başka takan yok çünkü
-
Bakanlığın takvimi bellidir muhtemelen, sonuç açıklama tarihini gizli tutuyor olabilirler. Güvenlik soruşturmasının -ön soruşturma diyorlar ya- bu kadar uzun sürmesi normal değil. Bu kurumun biz daha mülâkata girmeden hakkımızda az da olsa bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum. Bazı arkadaşların sosyal medya hesaplarına bakmışlar. Mülakattan çıkan bazı arkadaşlar bundan bahsetti.
Belki devlet töreni ile bir toplu açılış sırasında açıklanır. -
@budageceryahu Hocam net bir planlama yok birebir tarih olarak. Ocak ayında olmayacağı neredeyse kesin gibi. Şubatın 2. Veya 3. Haftası bitecek gibi duruyor.
-
Arayan arkadaşlar var mi ?
-
@slutskyy Kardeş seni sopayla kovalayasım var :):)
-
hepimiz açıklanması derdindeyiz. fakat haber yapılıp ayrımcılık olduğunu farkedince madem ki buradayız deyip yazmadan edemiyoruz. ilk haberden sonra da söylemiştim aynı ayrım iibf yahut başka gruplara da yapılsa tepkim bu olurdu.
istatistik matematik aktüerya ve iibf için verilmiş bir kadro sözü
biz kpss+mülakat ile hakkımızı kullandık şimdi açıklamak görevi ve hakkını kullanan vatandaşlara karşı ödevi olanlardan beklentimiz daha da geciktirmeden açıklanması ya da en azından bir açıklama gelmesi.
ama bulunduğumuz -birlikte bu zamanı geçiriyor olduğumuz platformun yöneticilerinden dahi bu ayrımcı haber hakkında açıklama gelmezken ve çoğunluk "ya yeter bu istatistik muhabbetinden "diye genellemeler yaparken (sanki bu konular konuşulmasa açıklanacakmış gibi bir suçlayıcı edayla) kurumdan açıklama beklemek gelmeyince sesimiz duyulmuyor diye ağlanmak küçük bir yansıma gibi görünüyor.aşkolsun -
@brzezinski Adam Şubat'ın 2. Veya 3. Haftası diyor hocam kim arayacak ki
-
@Slutskyy bilgi kimden kardeşim
-
@denetcii kardeşim bilgi değilse niye dikkate alalim tahmin gibi subata kalmaz
-
@denetcii yanlış olmasın @paretowilfredo
-
Bu ileti silindi!