9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aliyar-bey Gruplarda da gördüm burada da.
-
@black aynen evrak hareketliliği var dediğine göre somut bir durum var
-
Bugün kurumu arayan oldu mu hiç
-
Adamın boş konuşacak hali yok bence de somut bişeyler vardır durduk yere niye desin öyle
-
isyan bayraklarını cekmek uzere olan bu kadar insan varken kendini atese atmaz.ben ciddiyetle soyledigine inaniyorum.
-
saatlerimizi yarın gece 00:30 a kuralım o zaman:) bu sefer tw den filan bi açıklama olacağını sanmıyorum ben pat diye açıklayacaklar yüreğimiz hoplayacak:)
-
Adem Üstad geçen sene hiç bu toplara girmemiş mesela. Bu sene biz son 3-5 gün mü acaba derken adam gvs devam ediyor demişti. Durduk yere böyle bir şey deme ihtimali sıfır. Yine de ihtiyatlı yaklaşmış. Tabiki bir kesinlik yok. pareto Üstad da iyi bilir kurumlar bu tarz ataklara başlarlarsa genelde çok uzun tutmazlar. Benim konuştuğum yetkili tamamen durum tespiti olarak bu şekilde giderse uzun sürer demişti. Demek ki son aşamalarındalar.
-
O başlık neydi ya şok oldum şuan :):)
-
Adem üstat bilgi edinmedikce yazmaz kolay kolay bir sey ama hep ihtiyatlı yaklaşır doğal olarak
-
Valla bu sefer başkandan tweet gelmeden açıklarsalar ben de hiç şaşırmam
-
başkan sadece geçen sefer mi tweet attı yoksa daha önceki promosyonlarda da mı atılıyordu
-
@aliyar-bey Hocam Başkan tweet atar. Öyle haber vermeden açıklamazlar.
-
@slutskyy eğer öyleyse başkan tweet atacak daa açıklanacak daa bu hafta da yalan oldu. İnşallah yarın ikisi de olur ama tek günde zor gibi geldi bana
-
@aliyar-bey Hocam benim derdim yarın değil. İnşallah Şubata kalmaz. Kalırsa siz o zaman görün şenliği
-
@aliyar-bey tek günde oluyor zaten tweet oglen atti gece 00 30 da aciklandi 8.proda
-
Ben yarından çok umutluyum inşallah boş çıkmaz
-
Arkadaşlar merhaba daha önceki süreçleri yaşamış biri olarak şöyle söyleyim. Evet denetmenlik için öğlen tweet attı, gece açıklandı ama, SGK Uzman Yrd ve SGK Müfettiş Yrd için attığı tweetleri, 1 ve yarım saat aralıklarla atmıştı (kesinlikle arada 4-5 saat fark yoktu) diye hatırlıyorum. İkisi de aynı gün açıklanmıştı. "Birazdan sitemizde yayınlanacak" demişti. İsteyen geçmiş tweetlerine bakabilir Sayın Başkan'in.
-
@sami Hocam onlarda direk liste paylaşılıyor. Sgk denetmenliğinde sisteme yüklüyorlar. Aradaki fark ordan kaynaklanıyor.
-
Söyle yarın açıklanmış gibi konuşmayın, bana bi gülme geliyor.
Sabahtan beri mutluluktan "gımıldan gımıldan gımıldanı ver" şarkısını dinliyorum. -
@kai-hitwatari aciklanacak olmasi bile boyle mutlu ediyosa kazanirsak kim bilir nekadar mutlu oluruz