9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bence hemen de açıklayabilirlerdi ama sırf bizi düşündükleri için açıklamıyorlar. Başka nerede bu adrenalini yaşayacağız değil mi ama hem bakın daha işe girmeden herkes kaynaşmaya başlamış
-
burdan sunu çıkarıyorum insanları delirten gerçekten en başta şartlarmıs.mesela bugün ufacık bir haber cogumuza ferahlik verdi hepimiz sevgi pitircigi oluverdik.
-
Twitter da gördüm arkadaş paylaşmış da arzu erdem de sormuş sanırım bizi 101 gündür bekliyorlar diye.Yoksa ben mi kaçırdım mubabbeti
-
Bu sevinç niye kardeşler
-
@bcd topluca deliriyoruz kardeşim seni de bekleriz
-
@bcd adem hoca hareket var dedi çılgınlar gibi sevinçliyiz :)))))
-
Arzu Erdem in twitter hesabında 2dk 19 sn lik bi video var orda bizi söylemiş arkadaşlar
-
@aliyar-bey saol kardeşim ben bir köşede sizleri izleyim istesemde sevinemiyorum 100 günüde geçti zaten bunca zamandan sonra 8.promosyonuda bekleyen biri olarak bu konuda çok sevinmek sanki bana fazlaymış gibi geliyor neyse ortalıkta karamsar konuşup gezen budala adamlar gibiyim zaten sizinde sevinmenize mani olmayayım eniyisi
-
@bcd kardeşim çok karamsarlığa gerek yok inşallah hepimiz için hayırlısı olur. İyi düşün iyi olsun
-
@b-ays hadi inşaAllah hocam
-
@aliyar-bey senin gibi insanların bu sözleri bir dostun omza yavaşça inen destek eli gibi kardeşim umudum önce allahta sonra bu insanlıktadır. Saol
-
Hayrola arkadaşlar ne oldu , bu heycan sevinç nedendir ?
-
@deüdem hocam maliye bakanı açıkladı 2017 de bütçe açığının milli hasılaya oranı beklenenden düşük gelmiş ona seviniyor millet
-
@bcd estağfurullah kardeşim sen de sağolasın
-
@b-ays Haftaya Cuma falan diyorlar genelde ama.
-
Bir arkadaş 250. Sayfaya kadar açıklanmasını ümit ediyodu. O zaman içimden ohoo bu gidişle 400 ü bile bulur demiştim. Sanırım hislerim tutacak gibi görünüyo. Ayrıca nedense yarın açıklanacağını hissediyorum, bakalım...
-
@black arkadaş sevinciniz kursağımızda kalmaz inşallah ama hiç zannetmiyorum ben yarın yada haftaya açıklanacağına
-
@shanks kim diyor hocam
-
@deüdem öyle deme üstad
Bir gece ansızın gelebilirler -
@deüdem bizimki de bir umut işte ama boş yere adem kaya hareketlilik var dememiştir illaki bir şeyler duymuştur